Karas dėl pirkėjų: ar sumažinti kainas Kauno baldų parduotuves privertė „Ikea“?

Grįžti į straipsnį

Ina

Ina portretas
kuo didesnė pasiūla tuo pirkėjui geriau. Prekybininkų godumas kai kada beribis....

zinantis

zinantis portretas
Visi didieji baldu salonai veza is tu paciu saliu- Malaizija, Kinija ir Lenkija, tik kolekcijas pavadina skirtingai ir aisku kainas pakoreguoja savaip pagal salono vardo zinomuma.

to is klaipedos

to is klaipedos portretas
kurioje vietoje?

to is klaipedos

to is klaipedos portretas
kurioje vietoje?

leonas

leonas portretas
Buvau maskvoje IKEA,bet buvo kaip atsidare ir dar pokol gyvenau maskvoje,viskas yra darita kinijoi,po to kitos salis,bet nieko svedisko neradau,kad pokiek laiko zmones suprato ir vel Ikea smuko pardavimas na cia uz kokiu metu,pas mus irgi lenkai daris kniecai musiskiai ir kinieciai,vistiek nebus ten moderniu graziu ir kokybisku baldu,sutinku kad virtuvei mieamajam ir taip namams yra daug.

is Klaipedos

is Klaipedos portretas
Palauksime Ikejos ir mes. Jau ruosia statybu aikstele ;) Metus su senais baldais pagyvent galima. Vintazas.

:)))

:))) portretas
konkureccijos taryba galima saudyt be teismo:)))

gamintojai

gamintojai portretas
musu gamintojai ir pardavejai taip atrodo,kad dirba sau, o ne pirkejui.Jei nusiunti uzklausa internetu, tai gali savaite laukt atsakymo.O juk ispusti marketingo, rinkodaros, uzsakymu skyriai.

gera žinia

gera žinia portretas
Ar bus Klaipėdoje IKEA ?

Kaunietis

Kaunietis portretas
Puikiai apsipirkom naujojoje "Ikea", tikrai buvo verta nuvaziuoti, daug labai stilingu baldu ir kainos nesikandzioja.

berry

berry portretas
berry uzkelia kainas, o po to skalambija apie dideles nuolaidas...

pirkejas

pirkejas portretas
Palyginti su kainomis Lenkijoje, Ike labai brangu, jai reikia daugiau pirkti tai tik Lenkija, ten ir nuolaidos ir daug pigiau tokie pat baldai kaip cia Vilniuje.Lietuvoje viskas daug brangiau.

boo

boo portretas
teisybe kad kauno freda gamina ikejai baldu, kaip ir daugybe kitu europos firmu, del kokybes tai visiskai tas pat kaip ir visur kitur, noresi geresnio , teks papurtyt pinigine( bet kainos tikrai nebus didesnes nei kitur), bet ikejoj galima rast ideju, ar siaip kokiu niekuciu gerokai pigiau nei kitur kuriais galima butu nuspalvint savo buiti.

a

a portretas
mano pavyzdys Lt.Kaune ziurejau baldu sofa 2200 nulekiau iki lenku 2000 ir dar du foteliai vienvietis ir dvivietis, sofa identiska

taip

taip portretas
paspaukit per vikipedija anglu kalba ten lidl rasit nuo 2014 metu bus lietuvoj lidl tinklas,stai bus mums legviau atsipusti nuo maximos iki lietuviu varslinyku chebros gobstumu plesimu is klientu,lidl prekes kainos bus pigesnes,

oo

oo portretas
Kiek galima apie tą IKEA? IKEA baldus Kaune seniai pardavinėja - nuvažiuokit į baldų gamyklos „Freda“ parduotuvę ir pirkitės, tik kažin ar norėsit tokiais baldais savo butus apstatyti. IKEA gamina baldus ne savininkams o nuomininkams, t.y. tokius baldus kurių persikraustant negaila palikti.

******

****** portretas
NA IR NESAMONES RASO, IKEA BALDAI DAUG BRANGESNI - KOKIA CIA KONKURENCIJA? ZURNALISTAI - PAVARTYKIT KATALOGA. TIKRIAUSIAI CIA IKEA SAMDO, KAD RASYTU TOKIUS "NERALIUS" STRAIPSNIUS

tikiuosi bus ir Kaune

tikiuosi bus ir Kaune portretas
Kaune prisikūrę visokių prastos kokybės pigių baldų firmelių,neįmanoma rasti už vidutinišką kainą kažko kokybiškesnio.Laukiame IKEA Kaune,taip pat tikimės LIDL ir kt.pigesnių kokybiškų prekių parduotuvių

kaunietis

kaunietis portretas
labai liux! kad atsirado tokios, kaip ikea, laukiam ir kaune, kuo daugiau konkurentu tarp saves, tuo geriau pirkejams o jus asileliai kiti po 200% uzsideje gyvenkite "TYRUOSE"

wck to kokia

wck to kokia portretas
Laba diena, nejau iš letargo miego pabudote? Taigi seniai visiems žinoma, jog postsovietinėse kapitalistinėse šalyse, tame tarpe ir pas mus, prekybininkai nori uždirbti iš vienos prekės kaip pardavę dvi. Tad antkainiai neretai būna 100-200% nuo realios prekės vertės.

kokia

kokia portretas
man nesuprantama, kaip galima daryti 50 - 40 procentrų nuolaidas , reiškia pardavinėjama su nepaprastai dideliu antkainiu, jei tokios nuolaidos galimos.

ikea jega

ikea jega portretas
galetu ateiti ir lidl ir aldi tie bus mums draugas o kiti maximos ir ju chebroms yra zmoniu apiplesimai gobstuonys kraugeriai pakeles nezmoniskas kainas,labai gerai kad atejo ikea ir eisim su seimoms ten pirkti o jus lietuvos viarslinykai kaip pasikeles aukstai ir taip zemai nukrysist,

nuomone

nuomone portretas
geriau pirksiu is Ikea ir apsistatysiu busta 5 metams nebrangiai,kad po 5-riu metu tureciau protinga atsinaujinima ir kosmetini remonta,nei pirksiu itin brangius baldus is salonu issimoketinai ir teigsiu sau,jog tai brangi,bet protinga investicija visam gyvenimui:D

Galerijos

Daugiau straipsnių