JAV: Rusijos ir Lietuvos draugai skaldo Europą

Grįžti į straipsnį

Užsakytas straipsnis

Užsakytas straipsnis portretas
Gaila redakcijoje žmonių - juokiamės iš straipsnio pilvus užsiėmę. Reiks užsakyti kitą straipsni - Augustinas Rakauskas galimai dvigubas rusijos- amerikos agentas. Irgi pasijuoksim cha, cha ... nu gi, kaunodiena jau tampa sekundės lygio makulatūra :)

A.

A. portretas
Akivaizdžiai užsakytas straipsnis. O kam tai naudinga? Žinoma tiems, kurių ”rodomos akelės.” gaila Kauno dienoje dirbančių padorių žurnalistų.

Rita Belazariene

Rita Belazariene  portretas
Idiotiskas bukuolių straipsnis. JAV toliau su geopolitinių tikslų vykdymu, vaidina pasaulio žandarą. Įžūlumo viršūnė.

tai

tai portretas
akivaizdus atpirkimo oziu jeskojimas o trumpiau nemato komkia mafija krauna turtus su briuselio mafija o mes kvepuosime siukslynais......

Nu joooo

Nu joooo portretas
JAV: Rusijos ir Lietuvos draugai skaldo Europa. Na jau vien tik antraste juokinga, Europa nezino nieko kas pas ja namie vyksta, bet va JAV per Atlanta jaucia... Cia tas pats, kas "kaimynas" is Vilniaus man sakytu, kad mano kaimynas mano boba bando nukabint...

ems

ems portretas
nu jo tos siuksles deginamos apters Lietuvos gamta,nuses smalkes i upes ezerus miskus,o juk siukslese daug nuodingu medzegu, apters grazuji Lietuvos krasta. o ko lenkai nesieme ju degint,gal zino kas ju lauke...

Anima

Anima portretas
Argi įmanoma tokiam Karbauskiui atsisakyti ryšių su Rusija?Jis ir jo šeima suaugusi su ja nuo pat Šatrijos laikų .Net ir anksčiau.

...

... portretas
Reikia vadovautis anglišku principu: "Neturėk amžinų draugų, turėk amžinus interesus". (ir: "Tik durnius gali ieškot sau priešų"; che, o kaip mūsų Dalytė buvo įvardyta?)

che

che portretas
tai amerikonai tikri draugai o ne ruskiai okupantai, jie tik ir teziuri kuri vergoven uzgrobt kad nereiktu jiems dirbt kad balalaikom galetu sau grot o uzgrobtieji juos islaikytu...

Lanfergui

Lanfergui portretas
Na ir iš kokios urvo išlindai, visiškas berašti?Jau nekalbant apie visišką nusišnekėjimą.

>taigi

>taigi portretas
Nereikia jokiais būdais prisirišti prie ruso, nes istorija rodo, kad tai blogiausias variantas.

SAD

SAD portretas
Elementarus vištakumas... arba viskas daroma tyčia!

saulius

saulius portretas
Amerikosa visai nupuso debilas

taigi

taigi portretas
o iš tikrųjų tai turime gyventi ir žiūrėti į vokiečius, pirkti kur pigiau,nesvarbu ar baltarusiška ar suomiška elektra,svarbu kaina ir tautos interesai.

puškinas

puškinas portretas
lietuviški šmikiai eina paskui eurus,jiems tas pats ar amerikiečiai ar rusai- eurai pirmiausia...

tai amerikonas skaldo europos sajunga

tai  amerikonas  skaldo  europos  sajunga   portretas
su savo ,,,sankcijom,,, su NATO paslaugu 5% apmokestinimu ,su savo skaluniniu keturis kart brangesniu duju reklavamimu , su savo skaliku lietuvoje grybauskaiciu,linkeviciu ir visos konservatkgbesnyku gaujos pagalba ....siuo metu neytiko siuksliu degintojas ,,FORTUM,,, rytoj sankcijom grasins vokietijai, bulgarijai, lenkijai uz NORDSTREM-2 duju importa is rusijos , veliau uz aliumo pirkima is rusijos ir t.t ---kyla klausimas ----kas skaldo europos sajunga jankynas ar rusija ??

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
o kaip su senu,nuklerusiu reaktorium,krį konservai su savo šaika norėjo prakišti LIETUVAI.UŽMIRŠOT.

41-jų tremtinys, Inž. ROMUALDAS ZUBINAS

41-jų tremtinys, Inž. ROMUALDAS  ZUBINAS  portretas
Vanagienė, Dagys, J.Olekas, V,Bakas, L.Linkevičius ir t.t. O kur pagrindiniai Lietuvos vadovai?! Kur Lietuvos vyriausybės galva?! Kur Lietuvos PREZIDENTE? Kur tie kurie, ant visų LIETUVIŲ GALVOS, į Lietuvą, NEPASITARUS SU TAUTA, "atgabeno" šiukšlių deginimo MONSTRUS?

Lanfergas

Lanfergas portretas
Jegu mes susivienysim visi europieciai, seures korejiecei, rusai ir kinai, - tai is Valstijū ir trampalo tik slape vieta liks :)))

Galerijos

Daugiau straipsnių