Išsigryninti pinigų grįžo į banką, kurį norėjo apiplėšti

Banką bandęs apiplėšti vyras buvo suimtas, kai į tą patį banką sugrįžo išsigryninti pinigų kelionei taksi.

39-erių vyriškis, apsiginklavęs šaunamuoju ginklu, Jungtinėse Amerikos Valstijose, Džordžijos valstijoje, nusprendė apiplėšti „Wells Fargo“ banką, rašo orange.co.uk.

Jis minėto banko kasininkei padavė lapelį su užrašu „atiduok pinigus arba pradėsiu šaudyti“.

„Jausdamasi visiškai saugi už tvirtos neperšaunamo stiklo sienos, banko kasininkė tiesiog atsitraukė toliau nuo langelio, o individas, mėginęs įvykdyti plėšimą, pasišalino“, – istoriją pasakojo vietos policijos skyriaus inspektorius Marcas Johnsonas.

Vyriškis, neišdegus nedoram planui, įšoko į taksi, kad greičiau paspruktų ir nukaktų iki netoliese pastatyto savo automobilio. Išlipęs jis pastebėjo neturintis pinigų susimokėti už važiavimą, tad greit nuskuodė prie savo mašinos.

Moteriškos lyties taksi vairuotoja, nesulaukusi pelnyto atlygio už važiavimą, užblokavo kelią, kad nesąžiningas keleivis negalėtų išvažiuoti.

Šią sceną pastebėjo netoliese patruliavęs policijos pareigūnas.

„Pareigūnas vyriškį sugėdino ir įtikino, kad už taksi būtina susimokėti, antraip šiam gresia bėda“, – pasakojo inspektorius M. Johnsonas.

Policininkas palydėjo vyriškį atgal į tą patį banką, kurį neseniai šis bandė apiplėšti. Be abejonės, „Wells Fargo“ netruko atpažinti sukčiaus ir šis buvo suimtas dėl mėginimo įvykdyti ginkluotą apiplėšimą.


Šiame straipsnyje: bankasapiplėšimaspinigai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rom

Rom portretas
Veidas matytas, atrodo Garliavoj
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių