I.Šimonytė: kelionės į Maltą mokytis anglų kalbos – nesuprantamos

Grįžti į straipsnį

na

na portretas
manau , laiku ministrė pamatė tai , kas senai kėlė juoką, per kiek dienų galima išmokti kalbą???Ir taip skelbia tie debilai pateisindami savo bukaprotiškumą ir kokie žmonės sėdi valdžioje?ASILAI!O kodėl šviesiai tiesiai nepasakyti, galim ir važiuojam , juk pinigai už kelionę valdiški, daug kam panašūs dalykai praeina neužkliūvant niekam , tai ko nesinaudoti , jei išlaidos nekontroluojamos , o gal geriau sakyti , nėra įstatymų kurie draustų švaistyti Lietuvos pinigus.

kauniete

kauniete portretas
o kas buvo nubaustas,kad meto kur papuola biudzeto pinigus.Kas rase potvarki komandiruotei- tegul ir apmoka is savo lesu.Daugiau tokiu komandiruociu nebus.Ypac tai liecia Caplika ir i ji panasius.Kiek nesenai Caplikas isleido seimunu i nieko vertas komandiruotes,o rekia,kad kovoja uz tautos interesus ir jos pinigus. Taigi norim juos ir atgauti i seimo biudzeta.

as

as portretas
Saunuole Simonyte. Nedangsto tu kurie naudoja musu visu pinigus blogiems darbams.Sekmes.

m

m portretas
o gal atėjo laikas viską vadinti tikrais vardais? - valdininkai važiavo į Maltą ilsėtis/apsipirkti, o kad gauti pinigus popieriuose parašė tinkamą ES paramai straipsnį gauti pinigus, o dar gi tikriausiai rašė, kad važiavo į komandiruotę, reiškia galėjo gauti ir algą ir komandiruotpinigėlius už tas dienas... na jei taip nebuvo, tai tikrai atsiprašau: gi Malta vieną angliškiausių šalių: 97 % gyventojų gimtoji kalba yra maltiečių, 2 % - anglų. Maltiečių kalba yra kilusi iš arabų kalbos dialekto... afigena galimybė išmokti anglų kalbos na ką? vėl paburbuliuosime ir toliau sau eisime kaip skruzdelytės arti...

laima

laima portretas
ne nu jie galvoja kad visi tokie pat bukaprociai kaip ir jie belenka pasakys ir bus patiketa ,lai eina i vidurine mokytis

jo

jo portretas
o kas atlygins zala???

Dampis

Dampis portretas
Matyt gerbiama Šimonytė yra neseniai atskridusi iš Mėnulio, kad nesupranta kam yra rengiami valdininkams visokie seminarai, konferencijos arba tokie mokymai, kaip jos minimi anglų kalbos, tokiose šalyse kaip Tunisas, Egiptas ar Kanarų salos :))) Nors jau dabar valdininkams mano paminėtos šalys tikriausiai yra per prastai ... už valdiškus pinigus paatostogauti ir dar komandiruotpinigius gauti :))) Dar sovietiniais metais plaukiojo toks anekdotas: "Grįžta iš komandiruotės Maskvoje jaunas inžinierius ir rašo buhalterijai komandiruotės ataskaitą. Kelionė pirmyn ir atgal - 20 rublių, viešbutis - 30 rublių, restoranas 50 rublių ir mergaitė nakčiai - 100 rublių. Nuneša savo viršininkui patikrinti, tas perskaito ir pataiso: vinys - 50 rublių, plaktukas - 100 rublių." Gerbiama Šimonyte, kuo skiriasi Jūsų minėtų valdininkų atskaitos, nuo šitos?

milda

milda portretas
liūdna,kad pas mus tie valdininkai jaučiasi kaip kunigaikščiai, mėto valdiškus pinigus kur tik nori,ir niekas už tai neatsako,kuo visa tai baigsis,kada jų godumas baigsis?

Dampiui

Dampiui portretas
O tamsta paziurek, kiek kursai ir pragyvenimas kainuoja Londone ir kiek Maltoje. Beje, Maltoje valstybine kalba anglu, mokyklos angliskos, nes tai buvus britu kolonija. Skrydis i Malta ir visas pragyvenimas bei kursai kainuoja gerokai maziau nei vien tik pragyvenimas Londone. Nereikia ne dideliu ismastymu - palygink, koks svaro ir koks euro kursas lito atzvilgiu. Gal galvoje prasvieses.

Galerijos

Daugiau straipsnių