Investavimo lažybos užkliuvo ir Lietuvos bankui

Lietuvos lažybų bendrovės pradeda siūlyti investavimo lažybas ir įžvelgia šioje srityje didelių galimybių.

„Verslo žinios“ rašo, kad tai siutina bankus, kurie teigia, kad tai akivaizdus vartotojų klaidinimas. Lažybų bendrovių „eksperimentai“ užkliuvo ir Lietuvos bankui.

„Pagal pirminę informaciją, tai yra tai, kad klientams siūloma įsigyti binarinių opcionų ir spėti galimus atskirų aktyvų kainų pokyčius tiksliai apibrėžtam laikotarpiui, galima įtarti, kad siūlomos paslaugos turi investicinės paslaugos požymių“, - sakė Lietuvos banko Finansinių paslaugų priežiūros skyriaus viršininkė Renata Babkauskaitė.

Pasak jos, Lietuvos bankas šių paslaugų teikėjui parengė kreipimąsi, kuriuo bus siekiama išsiaiškinti paslaugos teikimo sąlygas.

Pirmoji naują paslaugą pasiūlė lažybų bendrovė „Top Sport“, tačiau paskui ją skuba ir bendrovės „Baltic Bet“ bei „Tony Bet“."Tai veiklos sritis, kurios iki šiol neplėtojo Lietuvos lažybų bendrovės, tačiau tai sėkmingai jau kurį laiką veikia užsienyje.

Laikome tai labai perspektyviu dalyku, nes žmonės visuomet labiau mėgsta lažintis iš tų dalykų, kurių baigtį gali nuspėti pasinaudodami savo žiniomis ir išmanymu„, - sakė “Top sport" direktorius Dainius Gulbinas.


Šiame straipsnyje: investavimaslažybos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių