Įmonėms – alternatyva tradicinei reklamai

Vien įmonės pavadinimu originalios verslo idėjos neatskleisi – tam gali nepakakti nė kelių reklaminių šūkių. Juolab kad reklamuotis, ypač jauniems, dar besiformuojantiems ir mažai pajamų generuojantiems verslams, yra sudėtinga, brangu ir dažnai neefektyvu. Tinklapis SavoVerslas.lt siūlo verslui alternatyvą tradicinei reklamai.

„Tinklapis SavoVerslas.lt suteikia įmonėms galimybę nemokamai prisiregistruoti ir išsamiai papasakoti apie savo verslą, rašyti straipsnius, komentuoti bei dalintis idėjomis. Tokiu būdu verslas nemokamai skleidžia informaciją apie save ir padidina žinomumą bei klientų ratą“, - sakė tinklapio SavoVerslas.lt rinkodaros vadovas Vytautas Lukšys.

Portale SavoVerslas.lt įmonės ne tik pasakoja apie savo verslo idėjas, bet ir pristato konkrečius įgyvendintus projektus. Didesnis įmonės ir jos veiklos žinomumas skatina vartotojų pasitikėjimą – radęs daugiau informacijos apie įmonės veiklą gyventojas atsikrato baimių ir aktyviau pasidomi siūlomomis prekėmis ar paslaugomis. SavoVerslas.lt suteikia įmonėms papildomų galimybių reklamuoti save – straipsnio gale galima nemokamai įdėti logotipą ir nuorodą į savo internetinę svetainę.

„Manome, kad rinkoje dar esama nišų, kurias verslas gali sėkmingai užpildyti. Ir dabar, atsigaunant ekonomikai, yra tinkamiausias laikas įgyvendinti naujas idėjas ir auginti verslą. Žinios paskleidimas apie save tinklapyje SavoVerslas.lt – vienas iš žingsnių pakeliui į sėkmę“, - sakė V. Lukšys.

Užsakymo nr. 1023418


Šiame straipsnyje: verslassavoverslas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių