Ieško naujų šeimininkų paplūdimiuose

Uostamiesčio valdžia ieško verslininkų, kurie prekiautų ar siūlytų paslaugas vasaros sezonu paplūdimiuose. Suinteresuotieji jau gali teikti pasiūlymus.

Susidomėjusieji konkursu jau gali pasiimti konkurso nuostatus ir teritorijos schemas. Pastarieji bus išduodami iki lapkričio 25-osios 12 val.

Siūloma prekiauti ar teikti paslaugas 10 vietų Melnragės, Girulių paplūdimiuose. Šiemet atsirado nauja vieta prie molo, Vėtros gatvės 8 namo.

"Su dabar paslaugas teikusiais verslininkais sutartys buvo pasirašytos penkeriems metams. Jos jau baigėsi. Tad skelbiame naują konkursą", – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Licencijų, leidimų ir vartotojų teisių apsaugos skyriaus vyriausiasis specialistas Rimantas Armonas.

Valdininkas vylėsi, kad konkurse dalyvaus ne tik dabar veiklą vykdę verslininkai, bet ir nauji. Su jais sutartis taip pat bus pasirašoma penkeriems metams.

Veiklą paplūdimyje vystyti norintys asmenys turi pateikti projektinius pasiūlymus, kaip įrengs prekybos ar paslaugų teikimo vietą, kokias paslaugas siūlys.

Yra sudaryta komisija, kuri vertins pasiūlymus pagal patvirtintus kriterijus. Už kiekvieną bus skiriamas tam tikras balų skaičius.

"Nurodome tik vietą ir kokį plotą gali užimti prekybos vieta. Pastaroji daugiausia siekia 500 kvadratinių metrų. Visa kita verslininkų fantazija. Didžiausias dėmesys bus kreipiamas į architektūrinius ir estetinius akcentus", – komentavo R.Armonas.

Šiemet paplūdimiuose veikė aštuonios kavinės, nors konkurso metu jas siūlyta atidaryti devyniose vietose. R.Armonas pasakojo, kad vienas verslininkas buvo laimėjęs teikti paslaugą trijose vietose. Bet pastaruosius trejus metus vienoje veiklos nevykdė.

Konkurso dalyvių pasiūlymai bus priimami ir registruojami nuo gruodžio 19 d. 13 val. iki sausio 20 d. 12 val. savivaldybės Vieno langelio ir e. paslaugų poskyryje.

Pirmasis komisijos, kuri vertins pasiūlymus, posėdis vyks sausio 24 d. 10 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Karbauskis

Karbauskis portretas
Gal pagaliau komisija patvirtins ne atkatini daugiameti pardaveja o nauja produkta? Tas pats per ta pati
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių