I.Degutienė: VSD išvados gali pakeisti balsavimą dėl VAE

Grįžti į straipsnį

666

666 portretas
nereikia čia pasakų , paskaitėt komentarus ir supratot kad visi kas už atominės statybas tie yra Lietuvos kenkėjai ,. išsigandot ? bijot kad žmonės sukils ir išspirs jumis iš šiltų vietelių .

Kęstas

Kęstas portretas
Yra nuomonė, kad mes pastatysim branduolinę jėgainę, tai Kaliningrade nebestatys tokios elektrinės. Deja, ši nuomonė neteisinga. Rusams atominė elektrinė reikalinga Kaliningrade, kad aprūpinti karinius raketų kompleksus, nukreiptus prieš amerikiečių raketas. Vargu ar rusai patikės Lietuvai Rusijos gynybos sistemų aprūpinimą elektra. To tikėtis yra naivu. Mes galėtume ieškoti sąjungininkų tarp rusų, kurie norėtų kovoti su šiais militaristiniais ir gamtą žalojančiais Rusijos planais. Sugebėjimas rasti sąjungininkų Rusijos viduje, kovojant su Rusijos elitu, yra mūsų stiprioji pusė. Bet kaip mes galime įtikinti tokius žmones, jei patys svarstome branduolinės jėgainės Lietuvoje statybą?

666 to 2. Kęstas

666 to 2. Kęstas portretas
netaip supranti . pagalvok ar gerai turėti bombą kuri dar duoda finansinės naudos .

Kęstas

Kęstas portretas
Realiai Grybauskaitė negali draugauti su Lenkija. Landsbergio-Kubiliaus- Degutienės partija yra atvirai fašistinė, niekinanti ir skriaudžianti mūsų kaimynus lenkus ir rusus. Jų pakurstyta fašistinė isterija užplūdo šalį. Viena Grybauskaitė to nepakeis. Turime fašistinį režimą be fašistų tvarkos. Hitlerio laikais Degutienei liūdnai baigtųsi pagalba vyrui ir sūnui, apvogiant pensininkes, nusipirkusias Snoro investicinius sertifikatus.

nu ir durni kubiloidai

nu ir durni kubiloidai portretas
taigi ne pries energija Lietuvos zmones pasisako, o uz ATSINAUJINANCIA IR PRIES ISKASTINE TOKIA KAIP AE

NESUPRANTU

NESUPRANTU portretas
kodel jie taip uzsiciklino ant tos atomines????? negi ruskiai spaudzia????

Galerijos

Daugiau straipsnių