Į sukčių pinkles pakliuvusi dar viena lengvatikė prarado 7 tūkst. litų

Telefoniniai sukčiai toliau intensyviai darbuojasi ir kaip tik išmano mulkina patiklius asmenis. Kaune nuo sukčių nukentėjusi moteris prarado 7 tūkst. litų.

Šeštadienį apie 16.30 val. 36-erių metų E. J. į mobiliojo ryšio telefoną gavo žinutę, jog jai reikia paskambinti tyrėjui Juozui Vaiksniui. Kai ji paskambino, atsiliepė nepažįstamas vyriškis, kuris prisistatė tyrėju ir pasakė, jog per E. J. banko sąskaitą plaunami pinigai, todėl esą reikia pasakyti visus jos elektroninės bankininkystės kodus. Tada ji paskambino kitu, nurodytu telefono numeriu ir atsiliepusiam vyriškiui padiktavo savo kodus. Vėliau, paskambinusi į banką, moteris sužinojo, kad iš jos dviejų sąskaitų paimta 7 tūkst. litų.

Kauno miesto Centro policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Policija perspėja gyventojus būti apdairius ir sulaukus nepažįstamų asmenų skambučių neskubėti pildyti jų prašymų. Gyventojai turėtų žinoti, kad policijos bei kitų tarnybų pareigūnai, paskambinę telefonu, niekada neprašo perduoti grynųjų pinigų, pasakyti elektroninės bankininkystės prisijungimo duomenų ar atlikti kitų bankinių operacijų.

Neatskleiskite nepažįstamiems asmenims savo vardo, pavardės, asmens kodo, konfidencialių elektroninės bankininkystės duomenų. Kilus įtarimui, kad susidūrėte su sukčiumi, nedelsdami skambinkite į policiją bendruoju pagalbos telefono numeriu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

siaubas

siaubas portretas
baisus žmonių godumas priveda iki visiško kvailumo...

www

www portretas
durniams ir /suvalkieciams/ taip ir reikia......... Godus muzikeliai.....

Y HA HA

Y HA HA portretas
DAR JAUNA, O JAU DURNA
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių