I. Šimonytė: Lietuva kitąmet ketina skolintis 7,5 mlrd. litų

Grįžti į straipsnį

666

666 portretas
kad grąžint skolas tai gerai jei tai už mažesnes palūkanas , bet kad valstybės tarnautojai nedirba savo darbo kaip priklauso o kiti ir parazitauja ir vagia tai faktas ir šalis patiria didžiules išlaidas , belieka klausimas kada tuos parazitus sodinsit į kaleimus kad atlygintu žalą ? atsakymas greičiausiai niekada nes komunistinė mafija valdo lietuvą .

ekonomika atsigauna

ekonomika atsigauna portretas
virve ateinanciom kartom reikia skolint.

666

666 portretas
Protinguoli, rašoma "kalėjimas".Vien ta klaida parodo , kiek pas tave protelio.

nuomone

nuomone portretas
Gal tuos '' šalies gelbėtojus '' I. Šimonytę ir A. Kubilių jau seniai būtų metas sodinti į teisiamųjų suolą ?

šerkšššnas

šerkšššnas portretas
Mūsų finansų korifėjai tuoj prie SMS kreditų prieis.

Valiukas

Valiukas portretas
O jeigu pasakyti lietuviškai, tai refinansavimas reiškia skolos perrašymą su didesnėm palūkanom ???

xexexe

xexexe portretas
bet sitos ss kareives jau ne be bus valdzioja,o tada lengviau atsikveps visi samdomi darbuotojai!!!

Darr

Darr portretas
Sovietų laikais dėl visko buvo kalti fašistai imperAlistai (kai trūksta dešros, tai kalta Amerika). O dabar apsivertė, dabar kalti komunistai (ir žydai), tik ne mes patys. O kas bus kaltas, kai į Seimą išrinks Venckienę, kuri paragins eiti drąsos keliu ir šaudyt pedofilus, gal taip pavyks skolas sumažinti ???

ArPrisimeni

ArPrisimeni portretas
Suplėšysim į gabalus tuos Kolorado vabalus, ir bulvės vėl žydės.

VA

VA portretas
Gal reiktu pnanaudoti mazybini grzavardi TIK 7,5 MLRD. LITU

lietuvis

lietuvis portretas
tai viskas ka ismano sita konservu ministre

wck

wck portretas
Vajej... tai dar čia gi turim rezervų pasivyt Ispaniją ar Italija. Mūsų Lietuvėlės 39% nuo BVP įsiskolinimas tai čia gi mizeris. Ispanija štai prisiskolinus 79% nuo BVP, o Italija net 120% nuo BVP. Gal, kaip visi, apsimestume kvaileliais ir nurašytų tokias niekingas skoleles ir mums. Bet už tad pagyventume kaip tikri europiečiai... :)

jo

jo portretas
Reikia skolintis kuo daugiau ir drasiai babkes isleist.:) O jei kada nors ateis laikas atsiskaityt, tai visi darbingi isvaziuos gyvent i uzsieni, o is pensininku ir bedarbiu girtuokliu bei asocialiu mameliu su pulku benkartu ka paims?:)))) Graikai teisingai daro! Be to, tos skolos nuolat nusiraso.

to 2

to 2 portretas
O kuo cia detos ateinancios kartos? Parodykit kuri salis yra grazinusi kokias nors skolas? Tik skolinasi vis daugiau ir daugiau ir daugiau. Paziurekit i Islandija, i Graikija, i Italija, vnz moka zmones gyvent, ima kruvas babkiu is bendro katilo ir juokiasi is musu, kai mes verziames dirzus. Graikijoje iki siol niekas jokiu mokesciu nemoka! Juk mes net Seimo nariu ne vieno neturetumem,jei tu skolu nieks neduotu.;) Del ko manot visi i seima verzias? Todel kad trecdali tu babkiu, kurios atseit skola, seimunai susideda i kisene.

hm

hm portretas
jamam iskart 30mlrd.

4-am

4-am portretas
matau, kad tau tikrai proto trūksta, ir nemenkai. palauk, ateis kirkiliečiai, tai taip tau pagerins gyvenimą, kad čiaudėsi. Vien už tai, kad Kubilius ištempė praskolintą Lietuvą ir neleido nusiristi dar toliau, reikia jį ir jo kabinetą sveikinti ir padėkoti. Bet, ne - kad kirkilas su blinke iššvaistė šalies iždą visi užmiršo. Dabar ir besibraunantys į seimą rėkia, kaip jie gelbės valstybę, net nebejuokinga darosi. Atsipeikėkit, mėlynanosiai, nes žmonės, kurių smegenys neužpiltos, mąsto kitaip.

jonas

jonas portretas
oi,smulkmena kokios palukanos ,kam cia ministrei dar rasineti...................turbut l. dideles

YO

YO portretas
Geras.Tai jei dabar reikia mokėti tiek už 2002-2006 metus, tai kiek reiks atseikėt už konservų praskolintus 2009-2012 ????? Bet jiems tai nerūpi. Sumos tada sieks po 15- 20 mlrd, nes konservai praskolino per 3 metus dvigubai daugiau nei iki jų per 18 metų

H.H.

H.H. portretas
Zaviuosis Simonytes kompetencija ir prifesionalumu....Kietas riesutelis...socdemai su ja net nesigincija, nes zino kad UZVARTYS !!!!!! GRAZU IR TIEK!!!!!!!

666

666 portretas
norit aferos variantą ? bankas snoras samoningai privedamas iki to kad jo pinigus pervesti savai mafijai ( kitiems bankams ) tai daro ne bankų vadovai o infiltruoti žmogeliai ir tie kas prižiūri bankus ,. skelbiamas banko bankrotas bet nenacionalizuojamas kad galėtu aferas daryti su šitomis paskolomis ir mokėti didesnius procentus , nors gyventojai dabar gauna tik po 0,5 procento už metus . TAIGI IDOMU BŪTU SUŽINOT UŽ KIEK PRASISKOLINO DABAR IR PALYGINT SKIRTUMUS ir tai bus ta suma kuria pavogė iš šalies valstybės tarnautojai ir tai inkšdami kad už elektrą sumokėti mokesčiai iškeliauja į užsienį , bet nieko nesako ir daro taip kad jie neliktu per nacionalizuojant banką pvz. snoro , vėliau panašiai daroma su gazpromu kte . Dabar galima viską pasvert kas ką valdo ir kas kuo rūpinasi ir kas per nuosmaukos , durniai arba vagys dirba šaliai .

jooo

jooo portretas
vistgaidis su akiniais,ji panasi i lesbiete :)))

gebelsas

gebelsas portretas
,,valstybes skola,, man rodo kad siemet kiekviena menesi kubiliai skolino po milijarda.... kodel kitamet skolins tiek mazai???

Lietuva

Lietuva portretas
Koks keistas traktavimas - lietuva ketina skolintis...Na, neketinu aš, mano kaimynas ir giminės skolintis. Manau, kad daug kas apsiverstų aukštyn kojom ir sugrįžtų į savo vietas, jei kalbėtume pavardėmis:- Šimonytė, nesugalvodama iš kur paimti pinigų Lietuvos gyventojų reikmėms, nusprendė skolintis. Tada ir sakytume pavardėmis, kas Lietuvą praskolino, kas kaltas už betvarkę teisėtvarkoje, medicinos įstaigose, kultūros puoselėjime ir t.t.

AHA

AHA portretas
Tai, manau, kad turėtų ir būti taip - kas pasiskolino, iššvaistė, tai tie ir turėtų grąžinti, o Lietuva " nei prie ko". Aš nesiskolinau ir nieko iš valdžios negavau.

gal but

gal but portretas
kitais metais prades aisketi tie "slaptieji protokolai", priedai prie paskolu sutarciu, kuriuos finmin pasirase. Gal tada nustos si Lietuvos piliete "kimsti mums reklamini priesrinkimini muila" i smegenis. SKOLINOSI MUSU VARDU ir MUSU LABUI! Bet naudoja pasiskolintas sumas be musu zinios ir ne musu labui! Blogu darbu sleifas sia veikeja lydes ilgus metus.

parazitai

parazitai portretas
Sodint tą Šimonytę už praskolintą valstybę 99 metams .Sausos duonos žiauberę jai ir vandens chloruoto.....

Galerijos

Daugiau straipsnių