Gyvybės draudimo priešės – lietuvių vertybės

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas portretas
Nesamone . Draudikai suvalgo perdideli gabala uz savo nevykusi darba. draudimas niekaip netinka kaip investavimo priemone .

pritariu

pritariu portretas
Įdėkim į draudimą 100 Lt šiandien. Tegu po xx metų jis patrigubėja iki 300 Lt. Bet ką nusipirksi už 300 Lt po xx metų?? Kas tai supranta, pinigus leidžia protingai šiandien, o ne laukia xx metų kol jie nuvertės..

nepritariu

nepritariu portretas
"...Įdėkim į draudimą 100 Lt šiandien. Tegu po xx metų jis patrigubėja iki 300 Lt. Bet ką nusipirksi už 300 Lt po xx metų?? Kas tai supranta, pinigus leidžia protingai šiandien, o ne laukia xx metų kol jie nuvertės.." kas šiandien dės kad ir po 100x??? lt tas po ??? metų turės kad ir 300x??? litų. tuo tarou kas nedės, tas tupės ant makaronų ir pro virtuvės langą su pavydu žiūrės kaip tas su 300x??? litų kad ir pusnormaliai gyvena...

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl mes turime išlaikyti savanaudžių tėvus? _Pinigai pensijoms mokėti iš dangaus nenukrinta. Valstybinėje pensijų sistemoje dirbančiųjų įmokos „Sodrai“ panaudojamos iki pensijos dirbusių ir mokėjusių įmokas žmonių pensijoms mokėti, t. y. vaikai pensijas moka tėvams. Tad tų asmenų, kurie nebemokėtų „Sodrai“ įmokų ar kurie moka mažiau, dalį įmokos pervesdami į privačius pensijų fondus, tėvams reikėtų nebemokėti pensijų ar jas sumažinti pervedama į fondus suma. „Sodra“ nesiryžta to daryti, o privačių pensijų fondų sistemos šalininkai apie tai tyli [1]._ Tai yra gera, teisinga, idėja, lengvai realizuojama kompiuterių masiško naudojimo laikais. Juk dabar yra lengva surinkti informaciją ir sutvarkyti „Sodros“ išmokas. 1. Reikia matyti abi medalio puses. Petras Navikas, mokesčių ekspertas. (Delfio portalas)

Galerijos

Daugiau straipsnių