„Greitai.lt” atnaujino prekybą „Air Baltic“ bilietais

UAB „Interneto partneris“, valdanti lėktuvų bilietų rezervavimo portalą „Greitai.lt“, atnaujino prekybą kompanijos „Air Baltic“ siūlomais skrydžių bilietais. Jų pardavimą „Interneto partneris“ buvo nutraukęs pernai metų birželį, kuomet iškilo skrydžių bendrovės nemokumo grėsmė. Prekyba šios kompanijos bilietais atnaujinama visose rinkose, kuriose veikia „Interneto partneris“, informuojama pranešime spaudai.

„Matome daug pozityvių pasikeitimų „Air Baltic“ veikloje. Visų pirma, nuo pernai metų kompanija dėjo daug pastangų optimizuodama savo veiklą. Jos valdymą perėmus Latvijos vyriausybei bei pasikeitus vadovų komandai, bendra situacija bendrovėje stabilizavosi. Nebematome nemokumo rizikos, galėjusios sukelti problemų mūsų klientams, todėl nusprendėme atnaujinti prekybą jos siūlomais lėktuvų bilietais“, - sakė UAB „Interneto Partneris“ pardavimų vadovas Ignas Mikutis.

Anot jo, kol kas prognozuoti, kaip tai gali paveikti „Greitai.lt“ pardavimus, dar anksti. Anksčiau „Air Baltic“ skrydžių bilietų pardavimai sudarė pastebimą, nors ir ne pagrindinę dalį. Po prekybos sustabdymo įvyko persiskirstymas tarp kitų bendrovių skrydžių bilietų pardavimų. Kažkiek padidėjo pigių skrydžių kompanijų dalis.

„Air Baltic“ po persitvarkymo iš esmės pakeitė savo strategiją iš Vilniaus, Kauno bei Palangos vykdomus skrydžius nukreipdama per Rygos oro uostą. Jei ji keleiviams pasirodys patraukli, manome, kad šios bendrovės skrydžių pardavimų apimtys gali sugrįžti į senąsias vėžes. Be to, bendradarbiavimo su „Air Baltic“ atnaujinimo proga visą šią savaitę šios bendrovės skrydžius „Greitai.lt“ klientams siūlome už specialias kainas“, – komentuoja I. Mikutis.

Jo teigimu, „Greitai.lt“ klientai dažniausiai domina pigūs skrydžiai į Londoną, taip pat Kopenhagą, Barseloną, Paryžių, Stambulą, Maskvą, Tbilisį. Į daugelį šių krypčių skrydžius siūlo ir „Air Baltic“.  Iš tolimųjų maršrutų populiariausi yra Niujorkas, Bankokas, Čikaga.


Šiame straipsnyje: air balticoro linijosbilietai

NAUJAUSI KOMENTARAI

G

G portretas
"valdymą perėmus Latvijos vyriausybei bei pasikeitus vadovų komandai, bendra situacija bendrovėje stabilizavosi." O Šimašius ir Vainienė rėkia, kad privatininkai geriau tvarko.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių