G.Nausėda: Visagino AE projektą verta įgyvendinti

Grįžti į straipsnį

gebelsas

gebelsas portretas
elementariai nuo 20mlrd penki procentai kiek bus? zinoma kad bankams naudinga... o ar naudinga tiems kas tuo procentus mokes?

kristina

kristina portretas
septynių milijardų skola jūsų anūkams...čia Lietuva, čia lietūs lyja- išsidalins tuos pinigus, o skolą tai teks gražinti su tais visais gerai procentais. Mokėsim tai už viską mes ir iš to aštuoniolikos centų pasidarys aštuoniolika litų .....

lietuvis

lietuvis portretas
bet po seimo rinkimu atejus i valdzia socdemams tas mistinis kubilo ir siknoko projektas nebus igyvendinamas,aciu dievui

666

666 portretas
tai tikras debiloidas ir dar seb banko prezidento patarejas . GEDA . PAKLAUSKIT PAS SITA DEBILOIDA : ar geriau atomine ar bedarbiu nebuvimas ? Kas duotu daugiau naudos tiek finansines tiek zmogiu gerbuviui ir saugumui ( ir klausimas apie zmones o ne apie aferistus norincius pasipinigauti o kas jie nesunku atspeti tereikia paziureti kas imsis darbo ) ?

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl susigiedojo Hitachi japonai ir mūsų valdantieji? Mūsiškių vagystes ir korupciją visi gerai žinome. Prisiminkime Degučių, Kreivių ir kitų šeimynėlių vagystes bei skandalus, Mažeikių naftos atidavimą. Pagrindinė japonų Fukušimos katastrofos priežastis yra ne gamtos stichija, o korupciniai ryšiai tarp atomininkų bei juos reguliuojančių valdžios organų. Japonai tai supranta ir neleidžia atidaryti nei vienos iš puššimčio jų uždarytų elektrinių. Mes nesame kvailesni už japonus. Šalin vagis iš pavojingų projektų. Laisvę Lietuvai. Mūsų deklaracijos yra gerai, nes parodo žmonių nepasitenkinimą. Bet Lietuvos viduje deklaracijų nepakanka. Mes atsakome už mūsų gimtinės likimą. Praneškime mūsų nuomones kiekvienas savo Seimo nariui. Aktyviai dalyvaukime rinkimuose ir referendume.

Kęstas

Kęstas portretas
Oi verta verta, tikrų tikriausiai verta Prasiskolinti bankams

Ekonomikos pagrindai

Ekonomikos pagrindai portretas
Ar šis projektas turi ekonominį pagrindą? Kur jo proporcija, kas atperka indėlius į statybą, kokia tikimybė, kad modelis bus patogus nacionalinei pramonei? Pagrindo nėra ir nebus.

Galerijos

Daugiau straipsnių