G.Nausėda: šiuo metu Lietuvoje yra 2007-ieji

Grįžti į straipsnį

Dimensija

Dimensija portretas
Žmonės tie patys, tik amžius - priešcivilizacinis. Rankinis darbas, namudinė prekyba, nekvalifikuotas darbas, bloga kokybė, antisanitarinės gyvenimo sąlygos. Daugelis žmonių išgyvena karo aistras, agresiją svetimuose kraštuose, nepagarbiai elgiasi su kitų tautų žmonėmis, kišasi į kitų šalių vidaus reikalus. Andrius Kubilius džiaugiasi nelaimėmis, galia, smurtu. Tokia valdžia nereikalinga. Lietuva turi sugrįžti į savo klestėjimo laikotarpį ir nusimesti svetimą jungą.

neeeeeeeeee

neeeeeeeeee portretas
tai gilus zastojus, Breznevo laikai

vel

vel portretas
islindo prognozuotojas su savo nevykusiais skaiciavimais. 2007 metais zmoniu perkamoji galia buvo nesvietiska viskas klestejo nors ir uz skolintus o dabar mes tokioj siknoi sedim kad vaj vaj vaj aisku gal tokiam kresle sedint viskas kitaip atrodo tad siulyciau nusileisti ant zemes i realu gyvenima.

Bėgikas

Bėgikas portretas
Čia tipo jau laikas bėgti į SEB banką paskolų prigriebti?

Mokslinis valdymas

Mokslinis valdymas portretas
BVP - nešvarūs pinigai, gauti lupikavimo, perpardavinėjimo būdu. Mokslas turėtų vystyti mokslinę ekonomiką. Mokslas turėtų įsisavinti pažangų, nepolitizuotą, nepartinį valdymo modelį: apskaita-planavimas-organizavimas-gamyba-prekyba-biudžeto paskirstymas. Tokiu būdu sukuriamas visuminis-visuomeninis produktas. Lietuva turi grįžti į priešreforminį laikotarpį ir atsižadėti avantiūrizmo, demagogijos, maklerysčių.

As

As portretas
Perskaicius pirmus du sakinius, vienas is ju skamba taip sugrįžome į metą, kuomet gyvenimu nesiskundėme. Iskart supratau kad debilas sneka, nesuprasdamas pats ka turi omenyje. Parodo man nors trecdali zmoniu kurie nesiskundzia gyvenimu

Galerijos

Daugiau straipsnių