G.Kirkilas: socdemų Vyriausybė apie „Snorą“ informacijos neturėjo

Grįžti į straipsnį

Kirilkinas

Kirilkinas portretas
Kirkilas 2008 ap[ie krize informacijos neturejo

Pranašas

Pranašas portretas
"Tvarkiečio" Valentino Mazuronio vadovaujama komisija banko "Snoras" bankrotui tirti išaiškins visas priežastis, kodėl bankrutavo bankas ir pateiks visuomenei.

tik

tik portretas
socdemu manau,kad nebeliko .Dar kartais isgirstame ju lyderi,bet tik tiek.O kiti miega letargo miegu.Tik nepamirskit pabusti pries rinkimus ir pazadu geru prisapnuokit,gal kas paims ir patikes .

Valstybiniai nusikaltimai

Valstybiniai nusikaltimai portretas
Socialdemokratai - atsilikusių pažiūrų lyderiai, jeigu dangsto bankų krizę. Jie barbariškai elgiasi su visuomene, todėl neturi pelno. Jie trypia kojomis žemės turtus ir stengiasi sunaikinti tautą. Valstybinio lygio nusikaltimus būtina išgyvendinti.

dana

dana portretas
gal p.Kirkilas buvo kur toli isvykes(pvz i Afrika) jei visi girdejo tai kaip si partija nieko negirdejo.

juk

juk portretas
aišku, kad bankrotu nė nekvepėjo...sužlugdė versla, Lietuva neteko dar vieno pelningo objekto, duodančio pelną ir viskas.Dabar administratoriui dar galima iššvaistyti ir kitus mokesčiu mokėtojū pinigus, dar paspausti diržus ant kaklų, kad atsiskaitytumėm su indėlininkais, kad sumokėtumėm milijonus bankroto administratoriui už gražiai surašytą išvadą, patvirtainančią, kad taip, tikrai, jokio turto snore nebėra, o kur jis dingo....Prie socdemų tokio dalyko niekada nebūtų įvykę.

SEKLYS MORKA

SEKLYS MORKA portretas
KIRKILS TURĖJO DAUG INFORMACIJOS APIE LEO,KUR SUSIŠLAVĖ DAUG PINIGĖLIŲ.JAM NEBUVO KRIZES IR APIE SNORĄ JIS NIEKO NEŽINOJO. GAL REKĖTŲ UŽDĖTI ŠVENTOJO KANKINIO KEPURĖLĘ?DABAR LABAS RYTAS PONAS KIRKILAI,ARTĖJA RINKIMAI.BET MES DAUG KO EPAMIRŠOME IŠ TAVO PIRMININKAVIMO.AR PINIGĖLIAI BAIGĖSI?VĖL LENDI Į SEIMĄ?

SEKLYS MORKA

SEKLYS MORKA portretas
KIRKILS TURĖJO DAUG INFORMACIJOS APIE LEO,KUR SUSIŠLAVĖ DAUG PINIGĖLIŲ.JAM NEBUVO KRIZES IR APIE SNORĄ JIS NIEKO NEŽINOJO. GAL REKĖTŲ UŽDĖTI ŠVENTOJO KANKINIO KEPURĖLĘ?DABAR LABAS RYTAS PONAS KIRKILAI,ARTĖJA RINKIMAI.BET MES DAUG KO NEPAMIRŠOME IŠ TAVO PIRMININKAVIMO.AR PINIGĖLIAI BAIGĖSI?VĖL LENDI Į SEIMĄ?

Galerijos

Daugiau straipsnių