Giraitės ginkluotės gamyklos direktoriui – dar vienos pareigos

  • Teksto dydis:

Giraitės ginkluotės gamyklos vadovas Aleksandras Nikonovas tapo naujos Lietuvos gynybos ir saugumo pramonės asociacija (LGSPA) valdybos pirmininku.

„Valdyba asociacijai nurodo kryptį, kur turėtume eiti. Turint tokią komandą, sudarytą iš didelę patirtį turinčių įmonių vadovų, ne tik yra smagu dirbti, bet ir siekti užsibrėžtų tikslų tampa kur kas paprasčiau“, - pranešime sakė LGSPA direktorius Gintaris Šatkus.

Trejų metų kadencijai į 7 narių valdybą išrinkti A. Nikonovas, Sigitas Gudeika iš „ASU Baltija”, Egidijus Skužinskas iš „Arvekos“, Romualdas Jonaitis iš „Argus“, Sebastianas Okinczycas (Okinčicas) iš advokatų kontoros „GlimstedT“, Dominykas Vizbaras iš „Brolis Semiconductors“ ir Gintautas Jurgionis iš „Vilimekso sistemos“.

Vėliau bus renkamas naujas asociacijos prezidentas, kurio funkcijos bus labiau reprezentacinės.

Pasak G.Šatkaus, asociacija prisidės plėtojant gynybos ir saugumo pramonės pajėgumus, inovacijas ir technologijas, skatins jos narių dalyvavimą tyrimų ir eksperimentinės plėtros projektuose, teiks paramą dalyvaujant konkursuose, atstovaus Lietuvai tarptautinėse institucijose.

LGSPA vienija per 50 narių, kurie atstovauja daugiau nei 100 įmonių ir institucijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių