G. Nausėda su ekspertais aptars 2,2 mlrd. eurų vertės ekonomikos gaivinimo planą

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda pirmadienį su Vyriausybės atstovais ir ekspertais aptars 2,2 mlrd. eurų vertės Europos Sąjungos paramą, skirtą atsigauti šalies ekonomikai po pandemijos.

Planą G. Nausėda aptars su finansų, ekonomikos ir vidaus reikalų ministrėmis Gintare Skaiste,  Aušrine Armonaite, Agne Bilotaite, Seimo Valstybės valdymo ir savivaldybių komiteto pirmininku Ričardu Juška, Lietuvos universitetų rektorių konferencijos prezidentu Eugenijumi Valatka bei Lietuvos savivaldybių asociacijos prezidentu Mindaugu Sinkevičiumi.

G. Nausėda ketvirtadienį pareiškė, kad diskusijos dėl plano vyksta „už uždarų durų“, o „iš Europos institucijų ateina pakankamai prasti atsiliepimai apie tai, kas jau buvo pateikta“.

Finansų ministrė Gintarė Skaistė penktadienį teigė, kad planas buvo derinamas su socialiniais partneriais, o nepristatinėti jo viešai esą prašė Europos Komisija, kad nebūtų nepagrįstų lūkesčių.

Ministrė kartu teigė sulaukusi EK atstovų patikinimo, kad plane numatyti tikslai yra pakankamai ambicingi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo tegul tik nepamiršta

Jo tegul tik nepamiršta portretas
paminėti Broilerio nuopelnų. Kiek Lietuvos ekonomika negavo pinigų iš uždarytos baltarusių sanatorijos Druskininkuose ir sustabdytų krovinių Klaipėdos uoste? O kur dar 400 bedarbių atsiradusių uždarius sanatoriją?

į g r i s o neįgalių EKSPERTŲ veikla--tapo lyg mada,

į g r i s o neįgalių EKSPERTŲ veikla--tapo lyg mada, portretas
PREZIDENTŪRA, :- šį kartą pabandykite m ą s t y t i be ekspertų , kurių reputacija yra a b e j o t i n a . --Juk per 30 metų i š t r a u k ė t e EKSPERTUS pirmieji, kurie yra p a s k e n d ę teorinėse GELMĖSE ir nutolę nuo gyvenimo realybės,--nebent NORITE suversti atsakomybę jiems.--Tapo kažkokia MANIJA:--ir PREZIDENTŪRA ir vyriausybė p r i e k y j e savęs pastoviai s t u m i a abejotino profesionalumo EKSPERTUS--n u š a l i n d a m i visų ŽINYBŲ profesionalius specialistus.

Tai ir skolinsimes, nes ne visi vagys pasirūpino vilomis

Tai ir skolinsimes, nes ne visi vagys pasirūpino vilomis portretas
Kotedzais, prekybos centrais, o dar mėnulis laukia, ten ir reikia nuskristi.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių