G. Nausėda: skalūnų revoliucija Europoje pamuštų „Gazprom“ pamatus

Grįžti į straipsnį

Nijolė

Nijolė portretas
ot plauna smegenis, dirba tikrai ne dėl lietuvių

nuomone

nuomone portretas
verta savo protėvių žemę paverst chemikalų kloaka amžiams, kad 17ai metų galėtumėm įstatyt ragus gazpromui ir užvirint milijardus kitoms multikorporacijoms.

gebelsas

gebelsas portretas
skubiai leisti vykti siam projektui.... Vienas Kreivys sake kad i biudzeta papuls 40 mlrd.... tuos 40 mlrd sumokes marsieciai.... o lietuviai tuos pinigus ims....

KUJR wa

KUJR wa  portretas
reklama..... net isjungti neina....

nuomone

nuomone portretas
nereikia jokiu skalunu,nereikia gasdinti gaspromu,baisiau nei baisu ,skalunu naudojimas,mes liksime be svaraus vandens su kuriuo net praustis negalesime,primenu ,negeres vandens zmogus isgyvena 3 paras,jus dar tikite zmones kad valdzia mumis rupinsis?ir ar mums tada kai nebus ka gerti rupes gaspromas

AAA

AAA portretas
O kodėl anot autoriaus turėtų kristi dujų kaina, panašiai kaip JAV? Juk "laisva rinka" ir kainos "laisvos". O dar ir noras turėti "gerus" viršpelnius. Nebent dujų gavyba būtų valstybinis verslas.

Nausėdai

Nausėdai portretas
Klausimas Nausėdai - Lietuvoje išgaunama nafta, tai kodėl jos kainos nekrenta? O už kokią kainą Lietuva po to turės pirkti švarų vandenį?

Nausėdai

Nausėdai portretas
Nausėda, o kas bus po 17 metų, ar jau pasaulio pabaiga bus? Ar tik neliks švaraus vandens? Nei dujų?

Vergovė baigsis

Vergovė baigsis portretas
Su laiku vis mažiau lieka braziaus tipo veikėjų, tai ir Gazprom pamatai silpnėja. Labai nedaug laiko lieka tiems "pamatams".

romas

romas portretas
Kuo greičiau atlikime skalūnų dujų žvalgybos darbus.

Luka

Luka portretas
Šiaip tai Nausėda skandinaviško banko atstovas. Bet visame šitame pasigendu vieno -KAINOS? atmoiės tai nors kainą žinojom(prelimin), o čia? Ir vis galvoju kokia turi būti kaina, kad užsimerktum prieš riziką? Ir japonai negalvojo kad AE sprogs, rizika taigi minimali, o sprogo su fantastiškom pasėkmėm. Iš principo tai tik durpes ir gėlą vandenį turim, ką Nausėda į tai?

Kažin

Kažin portretas
Kažin kodėl Nausėda nesiūlo atsikratyti gausybės tarpininkų energetikos sektoriuje, gal tuomet būtų normali kaina, ir nereikia čia gazpromais gąsdinti. Ką gali patarti skandinavų banko darbuotojas?

ainis

ainis portretas
Nesuprantu kodėl taip labai gręšti ,o kodėl niekas neklausia kas iš to kad diena nakti pompuoja naftą ,pasakykite amerikontu milėtojai ,kiek išpompuota ,kiek pinigų gavo lietuva ,juk žemės turtai visų ,kiek susišlavė pinogų tie kurie pompuoja,kaip galima išgrešti grežini už 500 m.pragręžus žemę ir pereit per vandeninga sluoksni ji neušteršiant ,tur but per vandeni praskris oru kodėl niekas negali pareikalauti ,kad duotu ataskaita kiek išvogiė pinigu parceliuodami nafta ,o tik po ar apsimoka siurpti dujas ar ,juk senai žinoma kad tų duju kaškiek yra ,ka dar bandyti ,tai yra duoti amerikontams pinigus .

bezdalai jiems ateme prota

bezdalai jiems ateme prota portretas
net ekonomistai ir tie yra apsiuoste savais bezdalais

lelius

lelius portretas
na nemanau kad visi dejuoja del tu duju galima vietoj duju elektra naudot didziausia problema sildymas elektra butu renovacija dzin tos dujos!!!!

jolk

jolk portretas
mokslininkai, atseit, išsiaiškino, abejoju ar su tais mokslininkais iš viso kas kalbėjo, pudruoja paprastiems žmogeliams smegenis ir tiek

Galerijos

Daugiau straipsnių