G. Kirkilas: Lietuvai nėra jokios prasmės neturėti euro

Grįžti į straipsnį

alter

alter portretas
Lietuvai nėra jokios prasmės turėti kirkilą ir kitus 140 svolačių ant savo sprando...

trumpa atmintis

trumpa atmintis portretas
Tik nereikia pasakų su tuo euru.Isivesim eurą ir Lietuvoje bus pasklebtas bankrotas,Ką darysite tada?Taigi išdvėsite kaip musės.Jau dabar ketverius metus balansuojame ant visiško skurdo ribos,O kas bus toliau? Euras svetimų valstybių pinigas -jį kontroliuoja ne Lietuva ,Norės duos tų eurų norės neduos.Ką tada darysite?Pamiršote jau tarybinius rublius?Kaip buvo nusavintos visų gyvenrojų lėšos?trumpa atminti gerbiamieji turite.

LIII

LIII portretas
Bet nėra jokio reikalo jį turėti. Ne tiek daug uždirbame, kad litus nešiotis būtų nepatogu tuo labiau, kad beveik visur galima atsiskaityti kortele.

Ot

Ot portretas
Kai anglai įsives eurą, tada ir mes galėsim pagalvoti apie įsivedimą. O kol kas man ir litai tinka, kad tik būtų jų...

kokia

kokia portretas
o kokia prasme lietuvai turet lietuviu kalba? seima is 141? teismus, kuriuos vistiek strazburas pataiso?

onė

onė portretas
Didžiausią prasmę turėti eurą įžiūri mūsų valdžia,( nesvarbu ar kairieji, ar dešinieji...)nes valstybės išlikimas jiems rūpi mažiausiai...O jau paskui bus lengva visą chaosą ir bankrotą briuseliams pripaišyti..juk taip patogu mąstyti plačiai, europietiškai, globaliai...neprisiimant konkrečios atsakomybės už savo valdymą...

info

info portretas
Kai Lietuva yra prijungta prie ES dviejų dienų neaiškiu referendumu, tai yra sukčiavimas. Kai Lietuvos žmonės priversti išgyventi nežmoniškos socialinės atskirties sąlygomis ES, tai yra sukčiavimas. Kai net Lietuvos žemė yra paversta preke užsieniečiams tik už lengvai spausdinamus pinigus, tai yra sukčiavimas. Lietuva yra naikinama, sukčiaujant. Negerai. Partinės gaujos, kurios valdė Lietuvą, darė nusikaltimus žmogiškumui. Todėl ... Reikalingas visuotinis teismas (tautinis tribunolas), kad apginti ir išsaugoti Lietuvos bendruomenę.

info

info portretas
Naikinant litą, naikinama valstybė LIETUVA. Todėl sakom eurui ne

davatka

davatka portretas
nors as esu euro skeptikas bet as uz eura turim keistis nes kito kelio nera

neklaus

neklaus portretas
Kaip nores taip jie patys ir padarys,netikiu kad klaus musu nuomones,kaip jiems geriau ir naudingiau taip jie ir pasiielgs

zigmas

zigmas portretas
1.jau ir dabar tas kas nori tu eurų turi ir nesuka galvos.Tad nereikia dirbtinai prisigalvot papildomų problemų. 2. Vienas iš valstybės nepriklausomybės požymių yra nacionalinė valiuta. Todėl tie, kurie nori jos atsikratyti, yra priskirtini prie nepriklausomybės priešininkų. 3.Paties euro tolimesnę ateitį po truputį gaubia vis tirštėjantis rūkelis.

JO

JO portretas
O kam tas euras reikalingas,jei viskas brangs automatiskai ,kodel jis sito nepasako ,o nutyli,ir pensijos ne dides ,o vaizdziai mazes,kodel neklausiat zmoniu ar jis mums naudingas,nes tik saujalei ponu jis reikalingas.

CHA

CHA portretas
O socdemuų partijos stabas AMB mąstė priešingai. Kirkilai, kodėl nukrypai nuo savo pranašo kurso.

tik

tik portretas
jau ne taves kirkilai klausyt,JOKIO EURO MUMS NEREIKIA!!!

nbv

nbv portretas
kodel anglai ir lenkai puikiai apsieina be euro, o mums kazkodel jo butinai reikia?

Pypkininke

Pypkininke portretas
Laikas tau žinoti, kad tauta PRIEŠ euro įvedimą, tai naudinga tik SPEKULIANTAMS ir mažai grupelei turčių taupant valiutų keitimą! Net lenkai pasakė NE neribotam laikui! Verkia su euru ir estai, ir skundžiasi latviai! Kas davė teisę jums saujelei ES pataikūnų be referendumo kišti tą eurą, kuris mūsų žmonėms atneš tik dar didesnį skurdą ir kainų kilimą?!

Dar...

Dar... portretas
..vienas gabus ekonomistas ir pranasas

Galerijos

Daugiau straipsnių