„Freda“ per 5 metus „Ikea“ pagamins beveik milijardo litų vertės baldų

Praėjusiais metais beveik 50 proc. pajamas paauginusi Kauno baldų gamybos įmonę „Freda“ vasarį su pagrindine tiekėja „Ikea“ pasirašė ilgalaikę sutartį, kuri užtikrins stabilumą ir atvers galimybių bendrovei plėstis

Per artimiausius 5 metus kauniečiai švedų koncernui pagamins beveik milijardo litų vertės baldų, penktadienį rašo „Verslo žinios“.

„Turime daug ambicijų ir norų toliau augti dirbant su “Ikea„. Tuos pinigus planuojame investuoti į įrenginių atnaujinimą, plėtrą“, - „Fredos“ generalinis direktorius Antanas Ėmužis
Įmonė į gamybą investavo 3 mln. litų, šiemet tam numatė 6 mln. litų. Bendrovės planuose apskritai nėra svarstymų ieškoti naujų užsakovų ar pardavinėti namų rinkose.

Praėjusiais metais dvigubai, iki 40 mln. litų išaugo „Fredos“ pardavimai vidaus rinkoje
Šiuo metu įmonėje dirba 421 darbuotojas.


Šiame straipsnyje: Ikeabaldų parduotuvėFreda

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
uzsakymai dideja, pagaminamos produkcijos kiekis dideja, darbuotojams darbo daugeja ir reikalavimai nezmoniski, o darbo uzmokestis kaip nedideja, tai nedideja. Tiksliau pasakius net mazeja, lyginant su 2009-2010 m. Kazkas baisaus, vergove..

Piliakalnio g. gyventojas

Piliakalnio g. gyventojas portretas
Gal malonėtų investuoti i taršos bei triukšmo mažinimą, nes nuo smarvės ir kaukimo rajone gyvent neįmanoma. Išgamos, neturiu ką pridurt.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių