„Eurovizijos“ arenoje dirbo aukštalipiai iš Lietuvos

„Eurovizijos“ konkursą rengiantys azerbaidžaniečiai specialiai pastatė naujutėlaitę daugiafunkcinę areną „Crystal Hall“, prie kurios kūrimo prisidėjo ir klaipėdiečiai, į Azerbaidžano sostinę Baku išsiuntę aukštalipių komandą.

Arenos „Crystal Hall“ statytojais buvo pasirinkti vokiečiai, kurie samdė ir daugelį kitų subrangovų, tarp jų - ir lietuvaičiai, penktadienį rašo „Vakarų ekspresas“.

Klaipėdos įmonės aukštalipiai arenos statybose darbavosi apie 3,5 mėnesio. Iš viso Baku dirbo apie 40 specialistų iš bendrovės „Gridin's grupės“.

„Pats projektas buvo sudėtingas tuo, jog jame dirbo labai daug subrangovų ir kai vienoje vietoje kažkas vėluodavo ar padarydavo broką, visa grandinė tai pajusdavo. Jeigu matėte “Eurovizijos„ pirmąjį ir antrąjį pusfinalius, turėjote pastebėti arenos išorėje šviečiančius kupolus. Mes atlikome fasado montavimo darbus, uždėdami membraną ant metalinių konstrukcijų“, - pasakojo „Gridin's grupės“ projektų vadovas Mindaugas Bružas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

joo

joo portretas
visur mes bandom savo šaknų atrasti, vos ne kas antras pasaulio įvykis siejamas su Lietuva.... o kaip jos nieks nežino kur bent randas taip nežino.. :))))
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių