Europai gresia antra sunkmečio banga, perspėja D.Grybauskaitė

Grįžti į straipsnį

666

666 portretas
lietuvai gresia krizė su tokiais vadovais kurie pasijautė savininkais nors jie tik darbuotojai ir spajaudosi akcininkams i veida ir atstovauja tik tam tikroms akcininku grupems

vejas

vejas portretas
Visu pirma, pradeti reikia nuo valdzios poziurio. Kol valdzios poziuris toks, koks yra, tol problemos neissprendziamos. Labai laukiu Seimo rinkimu, kai pasikeis valdzia, kai ateis zmones, turintys kitoki poziuri i Lietuvos gerove. Neseniai skaiciau tvarkieciu rinkimu programa. Labai patiko. Noriu gyventi Treciojoje Respublikoje! Balsuosiu uz partija TVARKA IR TEISINGUMAS.

OHO

OHO portretas
"Gilins integracijos kokybę" - manau, kad pirmiausiai ne nuo bankų reikia pradėti, o nuo darbo apmokėjimo Lietuvoje, kuris turbūt yra Europoje pats žemiausias ( išskyrus valdininkus), o mokesčiai-didžiausi, nes Europoje neapmokestinamas minimumas yra turbūt kelis kartus didesnis negu Lietuvoje ir baikit išnaudoti žmones, lietuviai ir darbštūs ir specialistai geri, o užmokestis labai mažas.

2-am vejui

2-am vejui portretas
Jei tu nuolat kaišioji tą savo reklamą, tai konkrečiai ir paaiškink - Kauno rajone beveik prieš du metus tvenkinyje buvo rastas senukas ( kaip įprasta- prigėręs balutėje), o jo milijonas prieš tai atsidūrė kitose rankose. Tai papasakok kuo baigėsi ta byla. Gal tvarkiečiai žino.

Jo

Jo portretas
Manau, kad lietuviai labai taupo, bet nežinia kodėl kelis metus išlaiko stankūnaitę su brangia apsauga, o juk ji yra kaltinamojo draugužė.. tai gal taupysim dar labiau ir išlaikysim visų kaltinamųjų draugužes, o visus nukentėjusius jėga nutempsim joms.

kaunas

kaunas portretas
mes sunkei gyvenami visa laika,tai tas nejaudina.jeigu dirbame trys seimoje ir 5 asmenu seima isilaikkyti neimanoma tik skurdzei,tai jau niekas nebestebina.iteisinta vergija uztai huntos formuojasi.ir klanai.

slk 600

slk 600 portretas
rimti dauguma komentaru, bet patys matot kad jau 20 m praejo nuo nepriklausomybes ir nieko gero lt nera nebuvo ir nebus, lauk is lt ir viskas jei norit pagyvent, gi viena kart gyvenat, ar verta islaikyta kazkokius asilus ir neaiskias grybauskaites , dirbu norgej ir vargo nematau, negaila ir moket uz viska

na

na  portretas
nėra krizės, nes jei Stankūnaitę išlaiko 4 metus ir švaisto mokesčių mokėtojų pinigus, tai jiems krizės nėra. O žmonės bėga nežinodami, kaip sudurti galą su galu. Vat mums tik krizė.

aciu Dalytei

aciu Dalytei portretas
Labai ačiū mūsų prezidentei, jeigu ne ji, tai nebūtų kam pranešti apie blogėjantį gyvenimą... Ačiū kad gadinate žmonėms nuotaikas ir nedarote nieko nusivylusių rinkėjų labui...

Galerijos

Daugiau straipsnių