Estija nekantriai laukia Lietuvos sprendimų dėl VAE po referendumo

Grįžti į straipsnį

FAIN

FAIN portretas
Vagnorius su Žiemeliu inicijavo referendumą ir paliko didelį mėšlo gabalą visai Lietuvai. Dabar, kurie balsavo PRIEŠ galės teisėtai pyktintis ir streikuoti, tarsi tos betvarkės ir taip mažai buvo.O nestatyti negalima, nes puse elektros perkame.

Rokoko

Rokoko portretas
Lietuva referendumo rezultatus patvirtino. Ko dar laukia Estija?

666

666 portretas
dar vienas durnius kaip ir kubilius nesuprantantis kas yra : „ne“ - 62,68 proc. balsavusiųjų.

Blinda

Blinda portretas
Nesunku pasakyti, kodėl politikai ir žiniaskalida "tempia gumą" dėl VAE. Tai puiki priemonės prikaustyti gyventojų ir skaitytojų dėmesį. Politikai pelno žinomumą, o žiniasklaida - pinigus. Kuo ilgiau bus pliurpiama apie VAE, tuo daugiau uždirbs laikraščiai, žurnalai, tv kanali, radijos stotys ir t.t. :-)

Kęstas

Kęstas  portretas
Gal jau užteks tų politinių statybų? Terminalą finansuosime didesne dujų kaina. Naujai statomą ir, dėl augančių saugumo reikalavimų, vis brangstančią, atominę finansuosime didesne elektros kaina. O gal pradėkime taupiau gyventi, kad jaunimas sustotų taip masiškai emigravęs? Kol emigruodavo daugiausia gabūs jauni žmonės, galėjome būti ramūs. Kai dėl gyvenimo brangumo į užsienį pradeda keltis dauguma, valstybės ir net tautos išlikimas darosi abejotinas. Atominė elektrinė, keldama elektros kainas, yra grėsminga tautos išlikimui, jei ji ir nesprogs, bei tūkstančius metų saugomos nuodingos atliekos niekam nepakenks.

Galerijos

Daugiau straipsnių