ES pritaikė sankcijas 29-oms trijų Baltarusijos oligarchų įmonėms

Grįžti į straipsnį

Kvailumo viršūnė

Kvailumo viršūnė portretas
Peršasi išvada, kad ES valdo kvailiai... JAV ir ES ĮŠALDĖ Lukašenkos ir kt. sąskaitas, nors patys puikiai žino, kad jokių Baltarusijos valdininkų sąskaitų užsienye nėra. A. Lukašenka jau 10 m. visose presskonferencijose, jeigu kas paklausia, šaiposi: "padovanosiu viską, jeigu kas nors ras bet kokį turtą, pinigus ar aktyvus". Iki šiol taip ir neatsirado jokių banko sąskaitų ar dar ko. Tai ką tie briuselio kopūstų apsiriję ponai ĮŠALDĖ???? ES biurokratai uždraudė įvažiuoti net 1-am mirusiam prieš porą metų ir keliolikai jau seniai gyvenančių Vakaruose... Dar Lydos dažų gamyklos vadovams ir porai darbininkų... Dabar ES „proto bokštai“ skelbia embargo Irano naftai... Dėl to degalų, o atitinkamai ir kitų prekių kainos kyla... ne – NE IRANE, O ES VALSTYBĖSE... Irane kaip tik sumažėjo degalų kainos. Ant tų ekonomines sankcijų Baltarusijai A. Lukašenkai, tiesą sakant, nusispjauti. Užtat skaudžiai nukentės Briuselio vasalai: Lietuva, Latvija, Estija, Slovakija, Čekija... Matyt, ES biurokratai tiek sukvailėjo, kad nutarė visiškai pribaigti jau ir taip krizės nustekentas ES valstybes...

1-am

1-am portretas
naivuoli, tai juk neseniai priimtas provincijas, kaip Lietuva, Latvija itr kt.ir norima kuo greiciau padaryt ES vasalais.

Batka laikykis

Batka laikykis portretas
Lukašenka tapo DIDELE RAKŠTIMI JAV, ES ir Rusijos oligarchų bei ekonominių pasaulio užkariautojų šiknose. Zoologinės buržujų neapykantos A. Lukašenkai priežastis - labiau negu aiški – Baltarusijoje XXI a. kolonialistai ir eksploatatoriai negali šeimininkauti, kaip savam kieme. JAV ir ES nori sukišti ten savo „demokratus“ prichvatizatorius, išvogti šalį (o ten tikrai yra ką vogti), todėl visokios "opozicijos" gausiai finansuojamos, Baltarusija patiria ekonominį bei politinį terorą. Dėka A. Lukašenkos Vakarų buržujai negali beatodairiškai vogti, grobti, prichvatizuoti, niokoti valstybės turtų ir gamtos išteklių, negali, lyg vergų, už grašius engti vietinių gyventojų ir pompuoti milijardinius pelnus į savo kapšus, negali išsivežti iš Baltarusijos kokybiškus maisto produktus, o ten eksportuoti apgedusius, arba brangų chemijos prifarširuotą šlamštą. Todėl ir siunta, drabstydamiesi dvokiančiomis putomis, lyg peralkusios hienos, negalėdamos pasiekti grobio, grasina įvairiomis sankcijomis... Ir tai vadinama demokratija? Sankcijos yra ne kas kita, kaip teroras. Teroras prieš valstybę - t.y. žmones. Kokią teisę turi JAV ir ES terorizuoti kitą šalį sankcijomis??? Ar JAV ir ES klausė baltarusių, ar jie nori sankcijų??? Ar žmonės bėga iš Baltarusijos, kaip lietuviai iš šitos skylės, dar vadinamos Lietuva, kur ES viešpatauja? Tikiuosi, kad Lukašenka atsilaikys mafijos spaudimui.

Galerijos

Daugiau straipsnių