Ekonomistė: norint įsivesti eurą reikia dar daug dirbti

Grįžti į straipsnį

populizmas ir melas

populizmas ir melas portretas
Kas per frazės 'dar daugiau dirbti"?Kaip galima dar daugiau dirbti -kai tau už dabrtinį darbą nesugeba sumokėti tinkamo atlyginimo kurio žmogui užtektų pragyvenimui?Keista kad žmonės nesuvokia ,kad "frazė dar daugiau dirbti"-reiškia kad žmogus yra verčiams atlikti neapmokamą darbą.Be to kam reikia daugiau dirbti?Ogi pasirodo tam kad "kažkas",kas to produkto nekuria -jį paisavintų ir iš to turėtų naudą.Dirbti daugiau samdomam darbuotojui -reiškia vergovinės santvarkos atstatymą.Taigi gerbiamieji -jei kažkas sako kad reikia DAR DAUGIAU DIRBTI -PO TA FRAZE SLEPIASI ESMĖ-KAD REIKIA DIRBTI UŽ DYKĄ!!!!!

nenorim

nenorim portretas
jokio euro, ką čia kliedit...

K. Brumas

K. Brumas portretas
A. Maldeikienė: krizė buvo išspręsta metodais, analogiškais Stalino Bravo, Maldeikiene! Pagrindinė mūsų problema Lietuvoje - kad nemokame tikros kainos už samdomą darbą [1]. Problema Maldeikienės pokalbyje - nėra nurodyta išeitis. O išeitis tėra tik viena: vienytis visiems, kuriems dar rūpi Lietuva. Verslininkams - auginti sau darbuotojus ir kelti atlyginimus. Verslininkams ir valdžiai periodinių krizių metu susivienyti, kad vokišku metodu išsaugoti neatleidžiant kvalifikuotą darbo jėgą, išnaudojant atsiradusį laisvą laiką kvalifikacijos kėlimui bei įgūdžių tobulinimui. Reikalinga mūsų valia ir geranoriškumas mūsų versluose bei politinė valia. Rašykite, tarkimės, kaip ir su kuo to siekti, kaip šviesti verslininkus ir valdžios atstovus. Kito kelio nėra. Daugiau apie tai - surašius Google paieškoje žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

ëkonomiste"

ëkonomiste" portretas
nors viena vadoveli apie ekonomika paskaityk

AS5

AS5 portretas
ISIVEST JOKIO EURO MES NENORIM - TAIP KAD IR DIRBT PAPILDOMAI NEREIKIA. KAS BANDYS EURA IVEST BE REFERENDUMO - TAS BUS TEISIAMS UZ VALSTYBES INTERESU ISHDAVIMA.

Egis

Egis portretas
eurui ne

Lora

Lora portretas
Nieko gero eura ivedus, nebus, atvirksciai - vien minusai

O KAS NORI

O KAS NORI portretas
kas nori ta eura ivesti? ar isivesti? Taigi niekam jo nereikia.... tik gaila..... euras via tiek bus.........taip. kaip ir Lietuva ikista i Europos sajunga.... dirbam liudis dirbam... koks skirtumas kam... bele ne sau....:)....:).........:)

FAUSTAS

FAUSTAS portretas
nereikia to euro,vis tiek tas euro sojuzas subyres,o valstybingumas Lietuvos bus palaiduotas,pazymetas eitynemis geju sostineje vilniuje, be policijos apsaugos,dar islykusiu normalios pakraipos lietuvaiciu likuciu...

IINFO

IINFO portretas
Naikinat litą, naikinama valstybė LIETUVA. Todėl sakom eurui ne

premjeras

premjeras portretas
euras bus ivestas bet kokia kaina,o statistika galima pritempt prie bet kokiu skaiciu...

Galerijos

Daugiau straipsnių