Ekonomistai neguodžia: maistas brangs, ekonomika augs lėčiau

Grįžti į straipsnį

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje  portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje yra priversti gyventi mūsų vaikai (nekvalifikuoti darbininkai) mūsų tėvai pensininkai ir mes (mažiausias pajamas užsidirbantys). Kad gyventi oriai Lietuvoje ... Rudenį, rinkimuose į seimą reikia atsikratyti visų partinių gaujų, kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi. (2012 kovas)

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje  portretas
Didinant minimalią algą, didinamas neapmokestinamasis pajamų dydis (NPD) Anglijoje. Dabar NPD Anglijoje yra apie 2970 litų mėnesio pajamoms. Nuo žmogaus veiklos šių pajamų nėra atskaičiuojamas joks mokestis, net ir valstybiniam socialiniam draudimui. Tai yra žmogaus veiklos (verslo) asmeninė ir privati neliečiamybė šioj šaly. Lietuvoje: NPD = 470 litų, kai mėnesio pajamos yra 850 litų. NPD = 0, jei pajamos yra daugiau nei 3150 litų per mėnesį. NPD visiškai netaikomas socialiniam draudimui. Lietuvoje ir Anglijoj daiktų kainos yra panašios. Taigi ... XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje   portretas
Anglijoje netaikomas PVM maisto produktams ir vaikiškiems drabužiams. Tai yra ... PVM = 0 Anglijos valdžia nedaro biznio šioj vietoj : )

gebelsas

gebelsas portretas
kad ekonomistai pasakytu ir pagristu KODEL???? butu vyrai... o dabar gaidzEi...

lietuvoje

lietuvoje portretas
nieko naujo...

Komunizmo pergalė

Komunizmo pergalė portretas
Kapitalistinės valstybės murkdosi krizėje, KOMUNISTINĖ Kinija ir KOMUNISTINIS Vietnamas, “raudonuojantys” Venesuela ir Ekvadoras klesti. Kinija JAV (kapitalizmo citadelei) paskolino tiek, kad JAV ištiktų bankrotas, jeigu skolas reikėtų grąžinti per 1 metus... Padėkokim “Ačiū” AMB, fon LANDSBURGUI ir visiems ULTRAPATRIOTAMS, sausio 13-ai ir kovo 11-ai, LAISVEI IR DEMOKRATIJAI, EUROSOJŪZUI ir JAV, PKN ORLEN ir visiems OLIGARCHAMS ir t.t. už NUOSTABŲ gyvenimą KAPITALISTINIAME ROJUJE. Amen.

taip taip

taip taip portretas
maistas brangs,tas ir anas brangs, jau valdziazmogiai numate ir salta vandeni breanginti iki 5litu uz kuba ir karsta, o jums nekyla klausimas is kur ta krize ir kodel,aks ja cia mums ruosia ir kam ,ogi taip buvo ir pries 25metus,kaip laimejo sajudis,tai atsirado tokiu,kurie ji isdave ir isvykus Prunskienei i Maskva kalbetis del pieno produktu pardavimo jiems,apkaltino ja ,jog ji parsiduoda, eme ir susitare isdavikai ir pabrangino pieno produktus,o kalta liko Prunskiene ir dar keli ,taip i valdzia iejo musu biurokratai,Dabar darys viska ta pat ,jei laimes "Drasos kelias",manau dar ir ne tokiu ciudu sugalvos,juk taip nesinori palikti silta kede,todel siulau,jau db susiimkit ir galvokit kaip snipus ir isdavikus isvesti i dienos sviesa!!!

ar gyvensim

ar gyvensim portretas
kapitalizme ar vadinamajame socializme ,ne nuo to priklauso ekonomika,o priklauso nuo pasauliniu lygiu susivienijusiu vagiu ie ju pedofilisku smegeneliu,gyvent jie nori gerai,o kaip nesugalvoja,tai ir vagia is banku ,uzima naujas teritorijas kur yra plutonio,skaluniniu duju,naftos ir t.t.t.,kur daugiausia degradu uzsilike,ten lengviausia ir susitarti su tu saliu saugumais, manau,reikia keisti valsymo aparata ir sistemas ir tureti savo geras galvas ant peciu, o gal ir pavyktu?

Galerijos

Daugiau straipsnių