Duonos pirkimo įpročius gali pakeisti kilsianti kaina

Grįžti į straipsnį

Dar vis lietuvis

Dar vis lietuvis portretas
Gyvenimo lietuvoje įpročius gali pakeisti vis prastėjanti ekonomika, kurią tiksliausiai atspindi ne politizuoti melo ekspertai, bet duonos kaina...

bla bla

bla bla portretas
seniai neperku, jau gal trys metai kepames patys

asta

asta portretas
kepu batonus ir duoną namie, milžiniško batono savikaina 1,5 lt, didelio kepalo duonos - 1 lt. bent žinau ką valgau ir nepermoku

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje  portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje yra priversti gyventi mūsų vaikai (nekvalifikuoti darbininkai) mūsų tėvai pensininkai ir mes (mažiausias pajamas užsidirbantys). Kad gyventi oriai Lietuvoje ... Rudenį, rinkimuose į seimą reikia atsikratyti visų partinių gaujų, kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi.

A

A portretas
Niekaip nesuprantu - šiemt derlius ypač geras, o duona dėl lėtingo oro brangsta... Įspėjamasis straipsnis prieš pabrangimą? Tik gal planuokit ponai kitaip: savoje rinkoje palikit tą pačią kainą, o branginkit išvežamus grūdus? Ar mes esam prilyginti JAV, Rusijai, Kazachstanui ir Ukrainai?

dzukas

dzukas portretas
Jus VAGYS ,kurie rasote -duona ir taip brangi ,baisu 3...4,5 lt ,tai baisu .

dzukas

dzukas portretas
Gal kas nors zinot -kas lietuva valdo /Baltarusija ,taizinau ,kad yra vadovas/ .Opas mus -vagys ir zulikai .jeigu niekas valtybeje neziuri tvarkos.

Luka

Luka portretas
Viskas pagal ES planą: gauna ūkininkai ES ir sapardo paramą, prisiperka "traktorių" su 200 proc marža,vėlgi uždirbdami tokeims kaip ksko(skandinavams) pinigus, poto ūkininkai supranta kad jie yra ta rinkos dalis(monopolistai) , kurie diktuoja kainas. O žemės ūkio ministerija LT kaip popiežius. Turim ką turis, ko ir reikėjo tikėtis. O reklama kainas baverčia neįkandamas. Bet apie duoną: jau dabar visada pilni nukainuotu bulku vežimėliai. Tai ką kepyklos darys? didins kainas mažins apyvartas ir atleis darbuotojus?

klausimas

klausimas portretas
o kodėl pas lenkus nebrangsta, o pinga? Duona 2 zl., pienas 1,98 zl., svietas 2,8-4 zl. Gyventi galima. Matyt jie turi normalią valdžią.

Galerijos

Daugiau straipsnių