Dilema darbdaviui: puikus darbuotojas, bet geria

Grįžti į straipsnį

Vycka

Vycka portretas
as pazvengsiu, kai isvaziuos visi darbingi zmones is sios ubagu salies. paziuresim ka tada darys darbdaviai. laukiu nesulaukiu tos dienos. kada baigsis darbas uz minimuma, kad nusukti nuo valstybes mokescius, vokeliai??? ir kada darbdavys nebegalvos kaip maziau moketi darbuotojui, kad paciam kuo daugiau liktu? asilai nesupranta, kad tuoj tikrai nebeliks kam dirbti. koduoja nuo alkoholio. juokas ima. specialiai laiko tokius vargsus isgerencius zmones. tokiais lengva manipuliuoti...

Vyckai

Vyckai portretas
Ruski nesirūpink ne savo reikalais, eik į laukus kur nors su arkliais pažvenk.

patys kalti

patys kalti portretas
ten,kur normalus atlyginimai,prasminga veikla,vertinamas Zmogus,darbuotojai negeria.

ddr

ddr portretas
pritariu 1 ir 3 :) o 2 - darbdavys? :D

manau

manau portretas
gal darbdaviui apsimoka palaikyti įtampą darbe , tada lengviau valdyti kolektyvą, o įtampą lengviausia nuimti...

...

... portretas
tikiu, kad dar po kokia 20 metu situacija pasikeis ir darbdaviai trupteli prades moketi didesnius atlyginimus... o gal as ir klystu.

po 20 metu

po 20 metu portretas
didesnius atlyginimus teks moketi uzbekams

Petras

Petras portretas
Kiek mačiau girtaujančių darbuotojų tai finalas visuomet tas pats: sugadinti gyvenimai ir pašalinimas iš darbo.

6 tam

6 tam portretas
Darbdavys ne dievas jis gali moketi didesne alga specialistui jeigu yra iš ko mokėti. Tai yra tas specialistas turi uždirbti savo darbo tuos pinigus. Mažai kas žino, kad parduodant kažkokio tai speco paslaugas vien mokesčių sumokame 70-80 proc. Jeigu darbuotojas atliko paslaugu už 2000 Lt, tai realiai jis sugeneravo tiek pinigų kad atskaičius mokesčius lieka tik 1000 Lt. Čia be jokio pelno. O kur dar darbo vietos išlaikymo kaina, o kur darbuotojo atostoginiai kurie sudaro 1/12 nuo jo uždarbio? O kur dar būsimos išeitinės kompensacijos kurias reikia sukaupti... Patikėkite darbdavys mielai dalinsis su darbuotojais ir nerizikuos ju prarasti, nes geriau mazas pelnas jei jokio pelno. Šiandien dienai įmonėje kurioje dirbu, darbdavys moka algas darbuotojams kurie jau metus realiai sau nebeužsidirba. Laukiame geresnių laikų ir jeigu ne antraeilė darbdavio veikla kuri yra pelninga, tai visi jau senai būtų atleisti.

darbdaviai angelai

darbdaviai angelai portretas
tik visi prigere cukrinio samagono ir nemato tu angelu, nes jie visi atostogauja labai toli nuo Lietuvos

irena

irena portretas
Kur problema-nematau,juk Venckienė mėnesis į darbą neina ir tai gavo dalį algos, o 6 padėjėjos be savo darbdavės liko saugoti nuo kažko kabinetų ir joms moka už nieką-už atėjimą pasėdėti,papliotkinti.Očia žmogus pasigėrė jau visiems aišku kur jis,kol išsiblaivys mokėkite visą algą ir išsaugosit darbuotoją, o išsiblaivęs vėl dirbs gerai ir svarbiausia niekur nedigs kaip Venckienė

jo

jo portretas
irena ,issipagiriok.prie ko cia neringa.kaip gali buti geras darbuotojas jeigu jis pijokas.gali but tik vienas variantas.mes tokius is darbo be gailescio

Vg

Vg portretas
Kvailas pavadinimas. Geras darbuotojas niekada negeria, o geriantis niekada nera geras. Nes geras yra tas, kuris turi ne tik rankas, bet ir prota. Rankos be galvos yra bevertes. O galva, kuri duoda komanda darbo metu gert ar perdaug gert laisvalaikiu -yra labai prasta. Darbdaviui tik is nevilties atrodo,kad darbuotojas geras, o is tiesu jis yra zombis. Kazkiek atsigeiveliojes jis dirba ant autopiloto, nes galva jo niekad nebuna isblaivejusi. Tokio darbuotojo verte lygi nuliui. Na bet darbdaviai Lietuvoje negali rast negerianciu, nes lietuviai atmatu ir zombiu tauta, todel cia jokio verslo sukurt neimanoma, baigia verslininkai i kitas salis isikelt. Na o uzsienyje lietuviai randa prieglobsti, nes ten yra daug visokiu zuvies, mesos, pauksciu perdirbimo imoniu, kuriose nereikia nei geros galvos, nei geru specialistu. Ten gali mesla kuopt ir visa nakti geres. Moka jiems mazai, apgyvendina po 20 snukiu vienam bute ir gyvena jie ten kaip bomziukai, rydami atsiveztus lasinius ir usigerdami samane. Nuo tokio gyvenimo jie visi uzvers kanopas ne 50 nesulauke, bet kam tai rupi.

to 1 Vycka

to 1 Vycka portretas
Manau,kad pirmiausia isvaziuos visi darbdaviai, nes per pastaruosius pora metu net 70% verslo perkelta i kitas salis !!! Taigi butent is taves kvaily as pasijuoksiu,kai visi verslininkai isvaziuos. Jiems tu reikalingas kaip panaudotas gandonas! Jie gali savo versla perkelt i bet kuria kita sali, o ka darysi tu atmatele?

tam 6-am

tam 6-am portretas
Aha, prades moket didesnes algas, kad gertu visai nebeisiblaivydami.:) Spyga taukuota nenori? Darbdaviai ir dabar moketu didesnes algas, jei butu kam moket. Dirbt nieks nemoka, tingi, nuolat girti,kaip zombiai pastirusiomis akimis slampineja darbo vietoje ir dar jiems matai daugiau mokek. Uz ka zombiai jus prakeikti jums moket? Jus visus i siukslyna reikia suverst, nes tik ten jusu vieta, o ne dar kazka jums moket. As laukiu,kad kuo greiciau kinieciu i Lietuva privaziuotu ir butu kam dirbt. Tada ir as plesciau versla. Jau dabar galeciau priimt dar kokius 30 zmoniu, bet zinau, kad tiek normaliu zmoniu ner sansu rast, tai ne nepradedu ieskot. O kai privaziuos kinieciu, tai visus lietuvius is karto atleisiu, visus iki vieno.

to 15

to 15 portretas
Na, matosi, kad "rimtas" verslininkas esi.. Jau dabar gali atleisti lietuvius ir prisiimti katajamu kiek tik nori.. kas trukdo?? Dek skelbimus kinijos spaudoje ir jau turesi darbuotoju sociai.:)) Tik ka tu jiem pasiulysi, naslaiti?? Su tokiu savo mastymu, ziurek, kad neliktum prie suskilusios geldos su visais savo kinieciais

tata

tata portretas
kada girtuokliaujama,darbo kokybė blogėja...net ir taxi veikloje...firmų neminėsiu.o ar juos tikrina išvykstant į reisą???NE.

Galerijos

Daugiau straipsnių