Didžiojoje Britanijoje milijonai žmonių jau naktį šturmavo parduotuves

Antrąją Kalėdų dieną Didžiojoje Britanijoje tradiciškai vyksta didysis metų išpardavimas. Šiemet pirkėjai prie parduotuvių buriavosi jau naktį, o parduotuvės praneša apie rekordinius skaičius, rašo portalas 15min.lt, remdamasis dailymail.co.uk. informacija.

Kai kurie pirkėjai prie parduotuvių į eiles stojo jau antrą valandą nakties, kad gautų galimybę pirmieji patekti į vidų ir išsirinkti pigesnes prekes. Kai kurios parduotuvės duris atvėrė jau 6 valandą ryto. Prognozuojama, kad trečiadienį išpardavimų akcijomis pasinaudos apie 10 milijonų pirkėjų, kurie išleis apie 3 milijardus svarų sterlingų – t.y. apie 4,8 milijonus svarų sterlingų per minutę.

Oksfordo gatvėje Londone, kuri laikoma geriausia vieta apsipirkti Didžiojoje Britanijoje, trečiadienį apsilankys keli šimtai tūkstančių pirkėjų.

Vienos šioje gatvėje įsikūrusios parduotuvės „Selfridges“ savininkai teigė, kad per pirmą prekybos valandą trečiadienį buvo parduota prekių už 1,5 mln. svarų sterlingų – tai yra geriausi pardavimo skaičiai istorijoje.

Kai kuriuose prekybos centruose darbuotojai net nesugebėjo susitvarkyti su pirkėjų miniomis.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių