Didžiausias kavinių siaubas - mokytis atvykę studentai

Grįžti į straipsnį

Kaunietis

Kaunietis portretas
Ypac pilni naktiniai klubai prisigerusiu kaimieciu.

Dažniausiai

Dažniausiai portretas
taip elgiasi fuksai. Iš periferijos susirinkę laukinukai nesitveria savam kailyje. Ištrūkę nuo tėvų globos jie elgiasi kaip šunys nutrūkę nuo būdos. Ir butuose, kuriuos išsinuomoja, jų kaimynystė nepavydėtina. Paskiau jau nuo 2-jų studentavimo metų šiek tiek apsišlifuoja ir maždaug "įeina į vėžes", bet jau pirmieji jų studentavimo metai -- košmaras visiems aplinkiniams.

saulius

saulius portretas
Menkysta "Skliauto" savininkas,buves komjaunimo vadas, irgi megdavo tases patikrinti,dabar reiktu i snuki duoti,bet tingisi.

JE

JE portretas
Pernai name gyveno studenčiokai nuo Marijampolės, tai kas savaitę apvemdavo palanges. kai policija juos du karus supokavo baigėsi vėmimas ir studijos.

To JE

To JE portretas
Tai kažin ,ar išmoko ko nors ? :)

anti-studentas

anti-studentas portretas
Tie niuhai studentai privaziuoja is tamsiu kaimu,savo gyvenime apart karves uodegos nieko nemate. Tokie smirdantys runkeliai atslenka i kavine ir su 2 litais kiseneje visa vakara gadina ora bei geria ta savo myzala uz 2 litus, savo buvimu uzimdami tik vieta kitiems mokiems kavines klientams. Butu mano valia,tai pakabinciau prie iejimo uzrasa: Studentams ir gyvunams iejimas draudziamas !!!

studentas

studentas portretas
ve tėvas parduos karvę , pirksiu 3 golfą ir auksinę grandinėlę ir tada neatskirsite nuo kitų

Va tai tau

Va tai tau portretas
O aš galvojau, kad kavinių ir panašių kromelių siaubas - tai nesuvaldomi turtingų tėvų vaikeliai ir šiaip urkos, kurie ir personalą, ir kitus lankytojus šokdina ar bent šokdint bando... Pasirodo - ne! Studentai baisiau. Kur ritamės, bachūrai?

8-jam

8-jam portretas
Studentas studentui nelygu. Čia kalbama apie turtingų, t.y. "gerų" tėvų flensiukus, kuriems viskas galima.

nustebęs

nustebęs portretas
10-15 tūkst. bokalų per metus, t.y. apie 1000 per mėnesį, ąpie 30 PER DIENĄ?

Galerijos

Daugiau straipsnių