Didžiausia sąskaita už šilumą spalį - 350 litų, mažiausia - 11 litų

Grįžti į straipsnį

ne

ne portretas
Prie ko čia renovacija, nėra gero šeimininko ir tiek. Spalis buvo šiltas mėnuo, o gyventojai čiumpa už radiatorius ir rėkia, kad šalti, o kad lauke +8-10 C tai nemato. Va tokiems gyventojams ir ateina sąskaitos virš 300 Lt., nes tada sunaudoja daug šilumos energijos, jei nori pakelt trim padalom temperatūros, o energija sunaudojama daug. Va ir turime atsakymą, galiu pasakyti tik tiek.

www

www portretas
Na,nezinau,dabar visur persama ta renovacija,o tuo tarpu ir nerenovuotuose namuose sildymo kainos taip pat labai skiriasi,mano dukra uz savo 2-ju kambariu buto sildyma (50 kv.m) moka daug maziau,negu anyta,gyvenanti vieno kambario bute (38 kv.m). Ir kaina,patikekit,skiriasi labai stipriai,ne kelis litus,o simtu ir daugiau,nors abu namai nerenovuoti.Ir kai sakoma,kad pasikeisk buta i mazesni,jei neisgali susimoketi,kaip matome,tai nieko nelemia ir tenka moketi uz mazesni vos ne dvigubai daugiau. R E B U S A S !

Pinokis

Pinokis portretas
Akivaizdus melas, kad renovuotų namų savininkai moka mažiau.Neužmirškime, kad lauke pliusinė temperatūra ir jokios įtakos buto šiltumui negali turėti.Taip, prie -10 laipsnių gal šaltis ir labiau skverbiasi į patalpas.Čia grynas akių dūmimas.Visos problemos šilumos punkto reguliavime ar nereguliavime, o taip pat "Kauno energijos" neskaidrioje apskaitoje.

nejuokinam

nejuokinam portretas
Kaunas visada pirmas ir jo nieks nepralenks.

Galerijos

Daugiau straipsnių