Didmiesčių gyventojai naujos AE nenori

  • Teksto dydis:

Dauguma Lietuvos gyventojų naujos atominės elektrinės (AE) nenori ir nemano, kad ji bus pastatyta, rodo "Veido" užsakymu atlikta apklausa.

Dauguma Lietuvos gyventojų naujos atominės elektrinės (AE) nenori ir nemano, kad ji bus pastatyta, rodo "Veido" užsakymu atlikta apklausa.

65 proc. apklaustųjų, atsakydami į klausimą, ar Lietuvai reikia naujos AE,teigė, kad naujos jėgainės nereikia, o 31,6 proc. - kad reikia, informuoja savaitraštis.

56,8 proc. apklausos dalyvių teigė, kad Lietuva naujos elektrinės apskritai nepasistatys, 22,8 proc. - kad AE bus pastatyta vėliau nei 2050 metais, 1,2 proc., - kad iki 2020 metų ir 1,6 proc. apklaustųjų mano, kad jėgainė bus pastatyta iki 2025 -ųjų.

9,2 proc. apklausoje dalyvavusių didmiesčių gyventojų, į klausimą, kada Lietuva pasistatys AE, teigė maną, kad tai atsitiks 2030-2050 metais.

Lietuvos didžiųjų miestų gyventojų apklausą atliko rinkos tyrimų ir konsultacijų bendrovės "Prime consulting" sausio 6-8 dienomis.


Šiame straipsnyje: AEatominė elektrinėapklausa

NAUJAUSI KOMENTARAI

tai jo

tai jo portretas
tikrai tikrai nereikia rusija pasirupins runkeliu krastu

elektrines

elektrines portretas
gaminancios elektra didesne nei rinkos kaina tikrai nereikia

Anonimas

Anonimas portretas
Jei leisim elektrinę statyt , tai tik privačiom Firmom , korporacijom. Iš valstybės liešų pastatysim , o pelnysis 2 - 3 vokietukai , lenkaičiai ar anglai. nuoširdžiai manau , kad ignalina eksplotuojama , o šitas visagino projektas , tai tik milijonus ir taip milijonieriam į kišenę neeš, nes nei mum ta elektra pigi bus , nei elektrinė mūsų. o jai jau taip norit , tai aš savo banko sąskaitą duosiu , perveskit man visi po 1000 lt, ( sutaupysim laiko , nereiks VMI dalyvaut) , aš jum pastatysiu elektrinę iš jūsų pinigų , o dar ir už kilovatvalandę už-siplėšiu , kad po metų dar ir dujas su vandentiekiu nupirkčiau , ir jum su tūkstantiniu antkainiu parduočiau. Kapitalizmas- aš turiu , nes kiti neturi.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių