Didėjant minimaliai mėnesio algai brangs ir paslaugos

Grįžti į straipsnį

parazitai

parazitai portretas
o valdziai tokia bendroviu savivale-pof**

nu

nu  portretas
O darbdaviai dar stebisi , kodėl žmonės pas juos nedirba ir visi išvažiuoja į užsienį.

666

666 portretas
geriau pasižiūrėkit už kiek pirko ir už kiek parduodą ir kiek pirko kai ko už kaikokias kainas : BIUDŽETINĖS ĮSTAIGOS ŠIUOLAIKINIO MENO CENTRO S K E L B I M A S Šiuolaikinio meno centras skelbia viešą naudotų materialinių vertybių aukcioną

oi oi 63m

oi oi 63m portretas
Kaip liaudis sako viena ranka duoda o dviems atims, Gaila kad parlamentarams teko tiek ilgai svarstyti ,kad isgaletu prideti tuos kelesdesimt litu.

kame kampas

kame kampas portretas
nepagaunu,yai kam kelti keliais litais alga,jei dabar viskas pabrangs ir mokesciai su patarnavimais,maistas ir t.t. sumoje kainuos daugiau negu kad mokam dabar ir plius 50lt?iseitu ,kad didinti atlyginimus nuostolinga gyventojams,tai gal tada lai mazina atlyginima iki pvz.400 ir visos paslaugos,maistas,mokesciai sumazeja 50-60proc? durdomas!

Bronius Dzūkas

Bronius Dzūkas portretas
Butai nupigs per pus.....Šildymas bus,7-14 litų 1 m/2

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Tegul brangsta

Marija

Marija portretas
kam kelti minimalia alga, jei vistiek randate buda kaip atimti tuos 50 lt ir plius dar vargsam zmogui reikes dar papildomai primoketi, nera logikos...

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje  portretas
Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje yra priversti gyventi mūsų vaikai (nekvalifikuoti darbininkai) mūsų tėvai pensininkai ir mes (mažiausias pajamas užsidirbantys). Rudenį, rinkimuose į seimą reikia atsikratyti visų partinių gaujų, kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi.

Cha

Cha portretas
O man jau atsibodo kartot, kad ne minimalią algą, o neapmokestinamą minimumą didint reikia. Taigi MMA valdžia savo gerovei padidino, o ne dirbančių žmonių. Esmė ir buvo dar daugiau mokesčių nugręžt nuo vis dar turinčių varganą darbelį. O rinkėjai ir džiaugias mulkinami...

SWINDON

SWINDON portretas
jau lietuvei verslinikai tikri plesikai,visai nesistebiu,kad zmones emigruoja,nes dirbi visa menesi ir uz tuos negali isgyventi.esu emigrante visaiu nesistebiu verslininku gopsumu. Uz kai kurias prekes ima net 5 kartus daugiau,o atliginimas minimalus maziausias EU.Cia anglijoj min.900 svaru.i rankas.pav,uz vista moku 2,50 svaro.o lietuvoje is minimalaus dabar jau i rankas715lt.uz vista moku18,lt.As pakraupusi nuo lietuvisku kainu.neisivaizduoju,kaip zmones gyvena.Cia anglijoje susirasti uz minimalu yra,tik nieks nenori dirbti,o uz juo puikei gali pragyventi,net susitaupyti.

D.B.

D.B. portretas
As nesuprantu,kodel zmones dirba uz minimalu is kurio neimanoma pragyventi.J uk darbdaviam kraunat turtus.Surasti iseiciu galima tik reika noreti.Juk lietuvoje tokios kainos didziules toli grazu neatitinka atlyginimo.mano vaikai net nevaziuoja atostogauti,nes neapsimoka.

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
Cha, gerai parašei : )

Pritariu 10-tam

Pritariu 10-tam portretas
Tiesiog užmiršo valdžia neapmokestinamą minimumą padidint ir beveik pusė MMA padidinimo nueis į mokesčius. Manau Lietuvoje neapmokestinamas minimumas turėtų būti 20000 Litų per metus, visur ES jis yra daug didesnis.

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
Didinant minimalią algą didinamas neapmokestinamasis pajamų dydis (NPD) Anglijoje. Dabar NPD Anglijoje yra 2970 litų. Nuo žmogaus veiklos šių pajamų nėra atskaičiuojamas joks mokestis, net ir valstybiniam socialiniam draudimui. Tai yra žmogaus veiklos (verslo) asmeninė ir privati neliečiamybė šioj šaly. Lietuvoje ir Anglijoj daiktų kainos yra panašios. Lietuvoje NPD = 0, jei pajamos yra 3150 litų.

Galerijos

Daugiau straipsnių