Didėja Klaipėdos atotrūkis nuo kaimynų

Grįžti į straipsnį

#klaipedosateitis

#klaipedosateitis portretas
Smagu, kai rodomi geri rezultatai. Dar smagiau, kai tuos rezultatus gali pajusti miestas ir visi dirbantys, ko deja toli grazu nera. Tais rezultatais megaujasi Vilniaus gaujos, kurios okupavo Klaipedos uosta. Del tos priezasties reikia keisti valdzia Klaipedos mieste, o nauja valdzia tures sau issuki - atsiimti Klaipedos uosta is Vilniaus gauju. To "Klaipedos Ateitis" ir sieks, visomis priemonemis.

kas iš to?

kas iš to? portretas
Kaip gerai gyvenam. Aplink visi tveria diržus susiėmę, nėra už ką ir sviesto duonai nusipirkti - taip mažėja darbų, atlyginimai, o kainos auga. O čia pažiūrėjus į tokio pobūdžio straipsnius, susidaro įspūdis, kad ne apie mūsų uostą kalbama... Susidaro įspūdis, kad kiniečiai didelius pinigus kiša į tai, kad galėtų pasistatyti uostą sau. O kas iš to? Ar būsime konkurencingesni? Juk kaimyniniai uostai tuoj susigribs, numes kainas ir perims dalį krovinių į savo uostus. Ar tada galėsim taip džiaugtis?

zxcvbnm,

zxcvbnm, portretas
Rusai stato diziuli uosta terminnala Ust Lugos ,KAI PASTATYS visi rusijos ,baltarusijos ,kazakstano konteineriai ir vagonai bus siunciami per ta uosta,klaipedos uostas liks prie suskilusios geldos,musu valdininkai ir trumparegiai,isvadino rusus teroristu valstybe ,susipyko galutinai tai dabar ir turime rezultata.

TODĖL KAD KLAIPĖDOS UOSTAS - TECHNOLOGIŠKAI MODERNIAUSIAS

TODĖL KAD KLAIPĖDOS UOSTAS - TECHNOLOGIŠKAI MODERNIAUSIAS portretas
Nuoseklios investicijos tiek valstybės - į kanalą ir krantines, tiek privataus verslo - į superstruktūrą daro Klaipėdos uostą tokiu partneriu, kurio vežėjai negali kitkuo pakeisti. Tai vadinasi KONKURENCINGUMAS. O tiems troliams, kuriems čia šlapimas į smegenis išsiliejo linkiu gerai pagerti per Jūros šventę; išplaus dienai-kitai, pailsėsite, paskui vėl galėsite tūžauti su nauja energija.

Asaras

Asaras portretas
Per anksti džiaugiatės !!!!!!! Ateis laikas ateis ir ašarai!!!!!

pritariu

pritariu portretas
Krauna nuodus, kenčia visas miestas ir tai tik todėl ,kad tų tručų neįsiledžia kiti uostai tfūūū.

Acha

Acha portretas
užtai Klaipėda yra labjausiai užterštas uostas Europoje.Ir čia ES komisijos duomenimis

Galerijos

Daugiau straipsnių