D.Grybauskaitė pasiryžusi pakeisti Lietuvos priklausomybę nuo Rusijos

Grįžti į straipsnį

gebelsas

gebelsas portretas
nu tai jo..... o kodel Lietuva negalejo dalyvauti regioniniame SGDT ??? atsakymas aiskus - negales pradanginti pinigu... del SGDT duju kaina bus lietuviams mazesne ar didesne? kas atsilieps gaminiu savikainai - tai yra atsilieptu nes Lietuva nieko negamina

nu

nu portretas
o kam reikalinga dvigubai brangesne priklausomybe nuo es?

ivavanas

ivavanas portretas
JUMORISTE!

Kaimietis

Kaimietis portretas
Tai ,ka dar keisti,priklausem ,maskvai dabar briuselui ,ansksciau diktavo maskva dabar briuselis ,kiek sodinti ,kiek parduoti ,koky akciza uzdeti ,priverstinai reikalauja parduoti zemes,reikia deti visas pastangas ,kad maziau vadovautu briuselis ,o salis kaip nori taip tvarkosi

Rima

Rima portretas
Tikiu. Realu.

Et

Et portretas
Verčiau lietuvių priklausomybę nuo bankų godumo pakeistų...

Kazys

Kazys portretas
Tai sakyciau daugiau reklama ,daug didesnes ir turtingesnes valstybes daugiau ar maziau priklauso nuo rusijos,tai turtinga salis daugeliu iskasenu ,tad kartais kiti privalo nors ir nenoredami tuo naudotis ,aisku lietuva kaip visada mes sugebesime ,o paskui reikia atimti ir dorai uzdirbtas pensijas ir visi kiti klausimai ,neziurint kiek tai kainuos ,aisku neliecia ir nepajunta valdininkai

Kaziui

Kaziui portretas
Taip Rusija turtinga šalis, bet ten betvarkė.Pažiūrėkite įdėmiau ir kasdien jų Žinias.Jie tik sugeba pumpuoti raumenis ir kišti pinigus į karo techniką. O kaip ten gyvena eiliniai piliečiai ?

TAIGI

TAIGI portretas
Smetonos laikais Lietuva taip pat nieko neturėjo. Pirko kurą ir metalą ir normaliai vertėsi, jeigu ne karas, būtų dabar kaip Belgija arba Olandija. Nežliumkite, ponai.

aeronautas

aeronautas portretas
Musu "pirmoji" dar rusu laikais isskrido i kosmosa ir iki siol zemes nepasieke. Taigi ir mastymas apie kosmosa ir kosmonautika. Dar reiketu pastatyti AE ir perkant kura tik is rusu tapti nuo ju nepriklausomiems. Greiciau baigtusi jos kosmine kadencija, gal tada laisviau atsikveptume.

Vadis

Vadis portretas
Tikiu. Juk kažkada dirbo rusams vadinasi mokės juos apstumti.

info LIETUVOS ŽEMĖ

info LIETUVOS ŽEMĖ portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti Vengrijos žemės ūkio sklypus. Tačiau Lietuvos įstatymų leidėjams vengriškas pavyzdys yra nereikalingas. Todėl mes patys išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Lietuvos žemės referendumo savanorių grupė didėja, bet nėra pakankamai didelė pradėti parašų rinkimą. Labai trūksta žmonių, kurie galėtų padėti organizuotis ir platinti žinią. Reikalinga suburti bent 3000 žmonių savanorių grupę daugiau nei 300000 parašų surinkimui. **************************************************** Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt **************************************************** Šie metai yra lemtingi Lietuvai. Aktyviai dalyvaukim v i s i. S a v a n o r i ų paieškai liko 58 dienos.

666

666 portretas
JUOKAS MANP SKAITAU TOKIAS NESAMONES . Europos sąjunga valdoma rusijos , nebereikalo europos sąjunga priėmė naudingą rusijai sprendimą kad būtu uždaryta Lietuvos atominė nepastačius atsinaujinančių šaltinių gaminamos elektros ir kad ji būtu valdiška o ne tokia afera kuri yra dabar , tebetrūksta kad dar atomą iš rusų pirktume . Žmonės jumis kvailina kaip tik gali , jiems svarbiausia tarnavimas mafijai ir savo naudai , o jumis laiko šunimis kuriems numetą kaulą kad nepultumėt , o dar yra aibė priemonių kuriuos naudojamos pries jus kad jūs būtumėt buki ir negalėtumėt priešintis mafijai ir visa tai daroma už pačios valstybės pinigus .

dr. Jonas Ramanauskas

dr. Jonas Ramanauskas portretas
As nematau jokiu prielaidu, kad tiketi tuo ka kalba JE Dalia Grybauskaite. Viskas paskende mele. Net savo biografijos ir tos "nezino" kaip atskleisti viesai. O ta sakini, kuris yra teksto pavadinime galime suprasti ir kitaip: Pakeisti, gali reiksti pagilinti priklausomybe ir tapti.... visiskai priklausomais.... kas ir siekiama statant PER GALINGA atomine. Taigi ta ezopine komunistine kalba gali buti suprasta ivairiai, kaip kas nori.

veidmainiauja

veidmainiauja portretas
kazkaip keistai sitos meteriskes biografija atrodo,kai buvo paskelbta nepriklausomybe,ji vistiek liko tarybu sajungos komunistu partijoje.Pakomentuokite,patrijotai,si fakta.

Galerijos

Daugiau straipsnių