D.Grybauskaitė: Lietuvos ir Kataro bendradarbiavimui durys atvertos

Grįžti į straipsnį

BENAS

BENAS portretas
Boba duoda kropu! Pries tai atkure Uzsienio miniterijos darba, kuris buvo nutrauktas 1940 metais.

tt

tt portretas
Didelis čia, atseit, nuopelnas. Po to kai JAV pradėjo eksploatuoti skalūnų dujas ir pilnai aprūpina šiomis dujomis savo rinką, Kataras dujų neturi kur dėti - imkit kas tik norit, pirkit, maloniai prašome, dar ir nuolaidą gausit. Eilinė Grybauskaitės viešųjų ryšių akcija runkeliams.

karolis

karolis portretas
Puiku, kad derasi bet strategiskai is verslo puses paziurejus dedama kilpa ant "kaklo" kai susideres Lietuva del pigiu duju su siomis minetomis salimis ar nebus taip, kad Rusija pasiulis paskutine pacia pigiausia kaina, o Lietuva jau bus pasirasiusi sutarti su kokia kita salimi ir eilini karta liksim isdurti,. mano nuomone reikia del duju tartis su artimiausiais kaimynais Rusija, Norvegija o tik po to su kitomis salimis, del alternatyvos tureti sutartis del duju tiekimo.

X

X portretas
Kubilius dirba,Sekmokas dirba,o ponia prezidentė nuopelnus ir reitingus susižeria.Ir dar porina kažkaip keistai,-vyriausybė turėjo laiko tris su puse metų.Tai tokios tokelės,ponai arba veršiai.

A.L.

A.L. portretas
Pas mus LT minimali alga susieta su dienpinigių apmokestinimu,t.y. nuo alyginimo viršijančio 1,3 minimalaus atlyginimo dydį dienpinigiai nepmokestinami GPM ir sodra. ai jeigu jau diidna minimumą, tegu naikina šitą "1,3 ". Tikrai labai trumparegiškai žiūrima į viską LT. Visur kur LL reiklaingas progresyvumas, mažų ir didelių atskyrimas mokestine prasme.

liuks

liuks portretas
senai reikejo, ir terminalo,ir ieskoti duju pigiau,ir t.t.

4tam

4tam portretas
ka cia plirpi nesamones,ka tas kubilius dirba? Prezidente daugiau laimes, nes dirba zmonems, kurie ja isrinko, o jis dirba klanui, anksciau ar veliau suzlugs. Saunuole musu prezidente

ha

ha portretas
tam, kad pirkti tinkos sąlygomis, derybų nereikia :)

adamkus

adamkus  portretas
geriau

Galerijos

Daugiau straipsnių