D. Grybauskaitė: jaunimui įsidarbinti nelengva

Grįžti į straipsnį

Kęstas B.

Kęstas B. portretas
Kaip išspręsti mūsų studijų ir darbo problemas? Amerikiečiai ruošiasi pakeisti aukštojo mokslo finansavimą. Studentai ir toliau galės išsirinkti laisvai, kur jie norėtų mokytis: privačiame ar valdiškame universitete. Bet valstybės pinigai tų studijų apmokėjimui eis ten, kur studentai gauna aukštesnius atlyginimus, tas studijas pabaigę, kur mokestis už studijas yra mažesnis, kur daugiau studentų baigia studijas laiku, priimama studijuoti daugiau abiturientų iš skurdžiau gyvenančių šeimų [1]. Naivu manyti, kad šiais laikais valstybė turi sunkumų, surinkdama šią informaciją. Laikas ir mums atsisakyti valstybės pinigų krepšelių, einančių paskui naivius studentus. Mokėkime mūsų bendrus pinigus ir mes tik toms aukštosioms mokykloms, kurios paruošia mus gerai apmokamam darbui. O jei atsiras entuziastų, norinčių mokėti jų asmeninius pinigus likusioms aukštosioms mokykloms - maloniai prašome, jūsų valia. Daugiau apie tai - surašant Google paieškoje žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

Bezdėkit ir toliau

Bezdėkit ir toliau portretas
O kam to darbo Lietuvai, jei tokie sovietinė masė referendumais nusprendžia, kad nieko mums nereikia, o paskui visokie ruspalaikiai išlenda ir aiškina jog prie ruso buvo geriau... Kol neišnyks šita senoji karta, tol Lietuva į priekį net nepajudės.

Jurijus Subotinas

Jurijus Subotinas portretas
PRIE RUSU BUVO GERIAU, NEGU DABAR - prie amerikonu.

hfjskhshkdlshsjklfhkdfkdfklsdfklssfio

hfjskhshkdlshsjklfhkdfkdfklsdfklssfio portretas
homoseksualistai kitaip ir negalejo pasielgti kap tiktai viska sugriauti, o dabar sedi ir svarsto kazka.

Valys

Valys portretas
Puikiausiai šneka tos "trys mergelės" su savo programa (žr. nuotrauką). 20 x 0,80 = 16 (šešiolika). O kur visa Lietuvos mašinų gamyba, staklių pramonė ir tekstilė ??? Tai ir braukiame pasidžiaugdami į tą IKEjĄ su Prezidente pryšaky. O kur dėsis Lietuvoje 3 milijonai minus tų 16 laimingųjų ???

Aha

Aha portretas
Jaunimui nelengva, o priešpensinio amžiaus bedarbiams iš viso neįmanoma. Bet tie valdžiai nerūpi. Nedirba, reiškia, pensijų mokėt nereikės.

VLADIMIR

VLADIMIR portretas
VALSTYBES SKOLA DIDEJA ,O NAUJU FABRIKU IR GAMYKLU NERA -KALTI SEDI TEN ,KUR JIEMS NE VIETA -VISI TĄ ŽINOTE -BET TYLITE ,O DAR VIRŠUNE-JUS JUOS RENKATE TAME PAČIAME KAUNE,KUR BUVO ŠIMTAI VEIKIANČIU GAMYKLU IR FABRIKU .........O DABAR TIK ,,MAXIMA'' ,,NORFA'' ,,IKI'' IR KITI ,,DARBO VIETU '' OBJEKTAI-GEDA.TOKIA VALSTYBE SUGRIOVETE......

Tetule!

Tetule! portretas
Kur nauji fabrikai, gamyklos, įmonės? Gal nustok skėsčioti rankytėmis ir patrauk baudžiamojon atsakomybėn savo KGB bičą V.L. ir G.Vagnorių už sunaikintą Lietuvą! Kai jie griovė ir vogė viską, ką pastatė rusai, o ES plojo ir gyrė, tai dabar tegul ir A T S T A T O!

Galerijos

Daugiau straipsnių