D.Grybauskaitė: ES ekonomiką stabdo aukštos energetinės kainos

Grįžti į straipsnį

Untanas

Untanas portretas
Dar akcizas per mažas?

visi kalti tik ne as

visi kalti tik ne as portretas
Ogal darbdaviu ir polituku per zema kompetencija.

NA NA

NA  NA portretas
tai ko skrajoji po briuselį ,laikas dirbti lietuvos naudai , o ne briuselio biurokratams ,kaip nustekenti lietuvą ,,,,sėkmės keisti spalvą .

kaunietis

kaunietis portretas
o kieno isakymu uzdeta cenzura laisvam laikrasciui?

kisas vorobjianinovas

kisas vorobjianinovas portretas
ta gerbemoji nubausk tuos spekulentus vadinamus tarpininkus kurie uzsimeta nezmoniskas

zeurei

zeurei portretas
ce grybauskaite,zeurei,bet jinai zino visas kainas ,visa energetika permato skvoz kailiu fabrikas,ce pencinykas raso,slovikas,buciuoju,myliu-atleikit uz klaidas

vytautas

vytautas portretas
Pagaliau ir D.Grybauskaitė suprato ką kalbėjo žmonės apie brangią energiją prieš 20 metų. Šaunuolė,aš taip nesugebėčiau.

Sovietiniams

Sovietiniams portretas
Komentatoriai beraščiai net nesupranta kas ta alternatyva, šiaip kvaileliams pasiūlyčiau iš naujo perskaityti straipsnį, bet matau net neverta.

u

u portretas
Visų galų meistrė, ekonomikos specialistė. Tik kad Janutienė iškapstė, jog mokykloje mokėsi daugiau negu prastai, trejetukai ir dvejetukai.

Nė velnio

Nė velnio portretas
Jei tik brangi energija ekonomiką stabdytų, tai protinga valdžia nuimtų visus akcizus ir kitus mokesčius, kuriais aplipino energetiką, ir leistų ekonomikai atsigauti. Deja, mokesčiai svarbiau. Bet net ir pigi energija nepadės, kol gelbstima ne ekonomika, o bankai ir monopolijos.

kokia

kokia portretas
ji įžvalgi

gebelsas

gebelsas portretas
o ???? aik tu sau..... o brangios dujos is SGDT Lietuvos ekonomika kad isvystys tai isvystys.... nu pavaro Prezidente..... puiku.... tiesiog puiku....

JAU

JAU portretas
u=miršo gerb ponia, kad visi rėkė uždaryti atominę, kad tik viską uždaryti , griauti, o ne statyt (nors dar ir dabar griauna pastatus, kurie gali dar šimtą metų stovėti, o vietoj jo pastatys stiklainį, kurį spyrus gerai koja sugriausi), štai ir to pasekmės. Kai kam jau dujos ir elektra - prabangos prekė, o verslas spaudžiamas mokesčių ir ,,tikrintojų", tik kad daugiau vežtume iš kinijos kad seniai greičiau nugaištų, o jaunimas pabėgtų, mokslo žmonės taip pat. Kaip rašo komentatoriai: liks tik runkeliai ir batų valytojai. O dar ir žemę parduos užsieniečiams, o po to sakys -GAL ČIA KAŽKADA BUVO LIETUVA

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Och nepatiks Vėsaitei, Butkevičiui, Sysui ir visokiems putlerininkams tokios kalbos...juk rusiškos dujod tokios mielos...mielos...mielos..kaip Pinko pirtelė...pirtelė

COLGOTA pranešimas spaudai

COLGOTA  pranešimas spaudai portretas
Šančių Respublikos kronika. Kaunas yra Europos provincija mažos partirties turintis miestas su blogejančia gatvių ir kanalizacijos infrostruktūra, tuščiomis nuo taikių ir kultūringų gyventojų gatvėmis, bet dar gali parodyti aktyvumą organizuojant ES sporto renginius, kik bokso ir karate čempionata. Tokio rango renginiai yra puikus būdas pristatyti šalies ir miesto saugumo prioritetus, sporto pridėtinę vertę Kaune veikiančioms privacioms ir savivaldybės sporto organizacijmos. Kauno miesto savivaldybėje įsteigta Sporto ir Verslo taryba vasarą palangos moterų pliaže diskutavo, kaip pritraukti į Kauną kuo daugiau turtingų turistų ir surengti tarp planetine konferencijų ir kitus susitikimus. Vertindama vyriausybes sektoriaus ir Liberalu ministru iniciatyvas dalyvauti gatvių bokso varžybų pasirodymuose ir kituose europiniuose procesuose, partija ,,Jaunoji ir Senoji Lietuva" ir Europos partija ,,Smūgis",, ragina vyriausybe ir ypač darbininkų ir valstiečių akademinę bendruomenę aktyviai teikti pasiūlymus Prezidentūros ir Seimo pirmininkui dėl masinių sportinių renginių organizavimo Kaune.

Galerijos

Daugiau straipsnių