Dėl šilumos kainų – geros žinios

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
TIK individualus šildymas leis sumažinti šildymo kainas; - "NE šiluminei baudžiavai!".

Graz

Graz portretas
Kainos sildymo kosmines,bet ir ziema salta.

Kauno meras vėl meluoja

Kauno meras vėl meluoja portretas
pavasaris orai atšyla kainos mažesnės savaime nes neturės kur šilumos dėt..Kiek gali tyčiotis iš gyventojų

Vile

Vile portretas
Vakar per zinias girdejau, kad brangiausiai uz sildyma vasario men. mokes Kaunas (ir dar du kt.miestai). O dabar raso, kad kaina mazeja? Kas cia meluoja?

kaina

kaina portretas
vienintele ir pastovi gera zinia kuri pasiekia mus jau daugeli metu KAINOS KILS ir tuo viskas pasakyta

rajuokino,

rajuokino, portretas
pavasaris už lango kainos šildymui mažėja, jei būtų įgyvendintos ES direktyvose ir sumontuoti skaitliukai/apskaitos patys vartotojai sumažintą kiekį šilumos - problemai spręsti, bet ne. Šildymo kainoms mažinti būtina įtraukti šilumos patiriamus nuostolius trasos (žaliuojanti žolė virš trasų viduržiemį ir kodėl atleido ligoninės vadovą už žolės pjovimą žiemą? bet ji ten auga-virš šilumos trasų) ir perkelti šiuos nuostolius į pelną mažinant algas (vadovams) susigribs, kad su lozungai, deklaracijomis, vizijomis, misijomis -nebepraeis, ne geri žmonės lietuviai vietoji to kad protestuotų kojomis gali atsidurti ir gatvėse. užkniso kaip su tuo PVM

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Kur Kaunas, ir kur Jurbarkas, ir kodėl Jurbarkas priklauso Kauno energijai, jug nuo Kauno iki Jurbarko vos ne 100 km , ir jie tiek pat moka už šilumą , kaip ir kauniečiai. Nebūtu to Jurbarko, tai kaunieciai daug mažiau mokėtu už šilumą. Ir jau senai Jurbarkas prie Kauno prijungtas, ir kam to reikia, kad kas paklaustu.

Ir dar ne viskas

Ir dar ne viskas portretas
Pasiguglinkit /kauno energija/uždarbis/ ir pamatysit kiek uždirba Kauno energijos tarnautojai ir darbininkai. Yra ir tokių tinginių kurie tik kyšius neša savo viršininkam ir nieko nedirbdami gauna didelius atlyginimus. Yra tokia kategorija veikėjų, tik nenoriu pavardėm minėt. Kodėl vieni dirba, o kiti durniu voliodami gauna algas.

Pakaunietis

Pakaunietis portretas
Sąskaitose dingusi viena eilutė, vidutinė mėnesio temperatūra, nera kaip palyginti koks šilumos kiekis buvo suvartotas parėjusiais metais. Et kiek užrašys tiek su ;džiaugsmu; sumokėsim......

Anonimui

Anonimui portretas
O ar zinote, kad Kauno energija pavaldi savivaldybei, o Kauno energijos stebetoju valdybos pirmininkas yra V. Matijosaitis. Tai gal ne siaip sau zmogus pyksta. Sildymas brangiausias patapo. Gal oligarchams, kurie sedi nuosavame name ir dzin, bet paprastiems zmonems tai ziauru.

Hm

Hm portretas
Delfi raso, kad kaunieciai uz centralizuota sildyma kovo menesi mokes brangiausiai, tai kurioje vietoje tas gerumas?! Kauno miesto savivaldybe turi Kauno energijos akcijas.

Anonimas

Anonimas portretas
ko cia pyksti ant Mero,jis tikrai nereguliuoja sildymo kainu.O jei taip sunku susimoketi pasistatyk nama ir kurensi tris kartus pigiau,nes mokesi taupyti.

Iš visų didmieščių Kaunas moka ir mokės daugiausia

Iš visų didmieščių Kaunas moka ir mokės daugiausia portretas
Jug aiškiai buvo parašyta kad kauniečiai visą laiką mokės brangiausiai, o ne pigiausiai iš visų didmieščių. Čia faktas! Nes Kauną valdo toks Matijošaitis, atėjes iš Vičiūnų įmonės, milijonierius.

Nunu

Nunu portretas
Kai baigiasi šildymas visada kainas sumažina iki kito sezono...

Galerijos

Daugiau straipsnių