Dėl rusų eibių - elektra Lietuvai už trigubą kainą

Grįžti į straipsnį

Žalias

Žalias portretas
Tik visiškam ivanui gali būt neaišku, kam komunistiniams mafijozams reikalinga prixvatizuoti (taipat kaip Kauno ŠECas antrą kartą) strateginius objektus. Tam kad viską atjungus-uždarius Lietuvai maža nepasirodytų.

CHAMAS

CHAMAS portretas
TIK MŪSŲ VALDŽIA SU nr 6 ANT NUGAROS ("ŠESTIORKĖ " RUSŲ ATŽV.) GALI ENGTI SAVO LIAUDĮ. Kodėl , kai tik padidėja dujų kaina, nutrūksta naftos tiekimas, pabrangsta (kaip šiuo metu) elektra, su transportu kas nors stringa dėl kaimynės ir pan. įvyksta nesusipratimai (tarp ruskių ir mūsų , tik paprastai - mums nenaudingai), MŪSIŠKIAI NEGALI OPERATYVIAI "TIKRINTI DĖL NESAUGUMO", "REMONTUOTI", "LAIKINAI UŽDARYTI" ...ir pan . ruožą vedantį per mūsų šalį į jų teritoriją ?????? Tiems "šeškėms" pilnos kelnės ir jie geriau "nuskalpuos" savus , nei "įkąs" niekadėjui...

asilas

asilas portretas
įdomu,ką galvoja mano bičiuliai,pasisakantys prieš atominės elektrinės statybą ir tam surengę referendumą?

asilui

asilui portretas
kam atomine jei elektros liniju i ES nera... ir nebus?

Jonas

Jonas portretas
Negirdeti pudelio Balsiuko amsejimo. Kur seimo didvyriu balsai de AES?Silpnaprociams naftotiekio uzsukimo buvo per mazai. Rusiniai turi puiku informatoriu tinkla, zino kiekviena judesi. Siaip rusinius reikia pasveikinti su siuo ispuoliu. Norejo ,kad butu geriau, o gavosi rusiskai. Mums tai paciu laiku. Runkeliai neturi sito pamirsti, nes burliokai negales paleisti ne vienos savo AES be Lietuvos.

Galerijos

Daugiau straipsnių