Dėl progresinių mokesčių – griežtas darbdavių „ne“

Grįžti į straipsnį

vile

vile portretas
Taigi visam pasaulyje yra, o cia matai politikai nesutinka, turciai, bijo pasipurtyti,vagys,kai del ko kito tai lygiuojasi i kitas salis, o cia nesutinka

sis

sis portretas
nebalsuokit uz tuos kurie neives progresiniu mokesciu dk ives progresinius mokescius

tai

tai portretas
kur jau burzujai,ir politikai ,siuo klausimu vieningi kaip niekad.dar daug metu ,kaip toj dainoj;trauk beruti ,trauk greiciau, pona einant pamaciau...vargas tau lietuwi

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje  portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje yra priversti gyventi mūsų vaikai (nekvalifikuoti darbininkai) mūsų tėvai pensininkai ir mes (mažiausias pajamas užsidirbantys). Kad gyventi oriai Lietuvoje ... Spalio 14 dieną, aktyviai dalyvaujant rinkimuose į seimą, reikia atsikratyti visų partinių gaujų kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi. (2012 kovas)

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje  portretas
Aktyviai dalyvaujant rinkimuose į seimą reikia atsikratyti Lietuvą naikinančių partinių gaujų: - LSDP; - TS LKD; - “Tvarka ir teisingumas”; - Liberalų ir centro sąjungos; - Liberalų sąjūdžio; - lendančių į seimą svetimšalių “lenkų rinkiminės akcijos”, ruso Uspaskich “Darbo partijos” ir kitų tokių į juos panašių. Vienykimės ir padarykim taip, kad visiems laikams išnyktų šios partinės gaujos - Lietuvos žmonių kankintojai, Lietuvos niekintojai ir naikintojai.

Cha

Cha portretas
Mokesčiai jau ir dabar progresiniai, kiek galima kartot? O štai pelno mokestį reikia didinti priklausomai nuo pelno dydžio. Esant grynam pelnui iki 5 procentų visai to mokesčio netaikyt, o 100 procentų ir didesnius pelnus apmokestinti taip, kad cyptų, nes toks pelnas jau nebe pelnas, bet plėšikavimas.

Luka

Luka portretas
Progresiniai mokesčiai turi būti nesvarstomi, o privalėjo būti įvesti prieš 5 metus, kai dar buvo NT burbulas. Ir progresiniai mokesčiai vienintelė priemonė skurdui ir socialinei atskirčiai mažinti. Nes dabar iškreiptas reikalas vilniuje sėdinti valdžia galvoja kad turtingas TAS, kuris pasisitato namą ir krauna jiems mokesčius (NT, žemės, dabar statybos leidimų), o kad stato po 15-20 metų. net nekalbu apie progresinius nuo darbo užmokesčio, mokesčiai turi būti nuo visų pajamų, net kalbų negali būti apie darbo užmokestį.

NEBALSUOK

NEBALSUOK portretas
Sekmadienis. Rinkimų diena. Ir entuziazmas prie urnų. Antai- viskas, dabar bus kiti, juk mūsų valia…Balsavau už Tiesos partiją, ir kaimynai mano balsavo už ją… Dabar klanai dreba, jie už viską, už viską dabar atsakys… Jie dreba… Grįžta rinkėjas namo. Vakarėja… Liko pora valandų iki rinkimų rezultatų paskelbimo. Rinkėjas įjungia TV, o ten…Šou rinkimų proga. Taip būna per kiekvienus rinkimus. Ekrane kikena kvailos lėlės, tyčiojasi iš partijų, taip pat ir iš Tiesos partijos. Ir štai tada rinkėjas pirmą kartą pajaučia, kad…kažkas čia ne taip. Kad niekas nedreba, o tik juokiasi rinkėjui į akis. Ir šio juoko aide girdėti- tu kvailas, žmogau…Mūsų šeimininkai liks, ir mes pasiliekame. O tavo Tiesos partija neateis. O jei ateis, tai ir ją nusavinsime… DALYVAVIMAS RINKIMŲ FARSE - BENDRININKAVIMAS SU SISTEMA. Sistema atspari rinkimams, milijardų neatiduos, liaudies iš savo gniaužtų nepaleis. O balsuodami, mes įteisiname sistemą. Tai, kad rinkimų boikotas naudingas sistemai, – mitas. BOIKOTUOKIME RINKIMŲ FARSĄ. NEĮTEISINKIME APGAULĖS MENO… SISTEMA PANIŠKAI BIJO MASINIO RINKIMŲ BOIKOTO.

h20

h20 portretas
teko netycia pamatyti Romanovo finansine ataskaita... uzdirbo 200 000 000, o sumokejo mokesciu berods 136 000... o tai nesudaro nei sumautu 2 proc.

Galerijos

Daugiau straipsnių