Dėl pensijų kaupimo jau apsisprendė per 80 tūkst. žmonių

Grįžti į straipsnį

Ciniskumas

Ciniskumas portretas
Kaip gali apsispresti eilinis gyventojas, jei net pati valstybe ir sodra, turinti zymiai daugiau kompetencijos siuo klausimu negali nuspresti. Juk koks cia klausimas? Kur naudingiau ir viskas! Elementarus matematinis palyginimas. Bet ne, visa atsakomybe vel verciama zmogui, kuris sunkiai suprasdavo sena sodros sistema, visiskai nesupranta vis eile reformu ir net teoriskai negali nutuokti, kas bus ateityje ekonomikai ir ka eilini karta sugalvos valdziazmogiai. Absurdas ir eilinis vyriausibes ciniskas elgesis pileciu atzvilgiu.

ar teisingai

ar teisingai portretas
supratau, kad ,, dar gaus skatinamąją įmoką iš valstybės (2+1+1)" visą tai apmokės mokesčių mokėtojai?

RM pirmam

RM pirmam portretas
Kaip gali eilinis gyventojas, nieko neišmanantis, dalyvauti rinkimuose? Dėl referendumų, kažkodėl visi tampa išmanantys.

Vytas

Vytas portretas
Visiskai pritariu 1 komentatoriui.Absoliutus absurdas,kaip valdzia mausto gyventojus.Kur garantija,kad sita sistema veiks,esant tokiai nenuspejamai ekonomines politikos eigai.Kas garantuos kaupiamu indeliu sauguma ir kodel eilinis zmogus verciamas spresti situos rebusu?Tereikia atstatyti sumazintas pensijas,kurti darbo vietas ir leisti normaliai vystyti smulkuji versla.Kodel salyje vykdoma zmogaus smukdymo ir varzymo politika?.Atrodo,kad valdzioje nera ne vieno atsakingo del gyvenimo pagerinimo.Politikieriai turetu viesai kalbeti apie konkrecius savo darbus,o ne varineti demagogijas televizijoje

sylumininininkas

sylumininininkas   portretas
dejau ir toky ir kitoky ant kaupimo nes JIE man neyrodys kad man senatweje dames litu prie pensijos (jei iswis dar ka gausiu su tokia su.......ta SKYLE sodroje ) :-)))))) as gyvenu tevyneje tik sia diena , as net nzn kas manes laukia rytoj .... o cia kabina spageti ant geros vietos kas bus po kiek metu ....gal bus demokratine bananu respublika :-))))

Man idomus

Man idomus portretas
tu zmoniu kurie neigiamai ivertino 1,4 ir 5 komentarus argumentacija. JIe turbut nori pasakyti, kad jie esa isitikine, kad daro pasirinkima apgalvotai ir sis garantuoja kad senatveje jie tikrai gaus daugiau? Jei taip, prasau, esu pasiruoses suteikti siems zmonems visa manprieinama informacija itakojanti mano pencija ir leidziu apskaiciuoti ir priimti sprendima uz mane mainais uz su zmoniu finansine garantija, kad jie neapsiriks. Yra norinciu? Turiu pabrezti, kad nesu pries pensiju reformas ar privaciose fonduose pencijos kaupyma. As esu pries tokio neapibreztumo salygu sukurima, kuriuose neimanoma priimti pagristo sprendimo. Kalbant apie penciju reforma ir sodros krize mano nuomone jokia reforma cia nepades, kol valdzia nesukurs siuos salies pileciams salygu pastatyti si sali ant koju. Visa kita - tai burtai perdedant pinigus is vienos kisenes i kita.

Galerijos

Daugiau straipsnių