Degalų prekeiviai muitinei siūlosi padovanoti degalų matavimo įrangą

Degalų prekeiviai užsimojo investuoti į kovą su kontrabandininkais - jie valstybei siūlosi padovanoti mobiliuosius degalų matavimo įrenginius.

Jeigu valstybė priims verslininkų siūlomą dovaną, mobilieji įrenginiai stovės kiekviename pasienio punkte.

Degalų prekeiviai tokią įrangą ketina nupirkti už savo pinigus, ketvirtadienį rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Kai buvo nutarta kontroliuoti įvežamų degalų kiekį, apsižiūrėta, kad nėra matavimo įrangos. Galiausiai už biudžeto pinigus buvo nupirkti du įrenginiai, telpantys į lengvojo automobilio priekabą.Verslininkai siūlo paremti valstybę ir gali padėti įsigyti daugiau tokios įrangos. Tai nekainuotų daug: vienas įrenginys - apie 20 tūkst. litų", - sakė Lietuvos naftos produktų prekybos įmonių asociacijos prezidentas Lukas Vosylius.

Degalų prekeiviai jau kreipėsi į šalies Vyriausybę, Muitinės departamentą, Valstybinę mokesčių inspekciją.Patikros pasienyje labiausiai baiminasi tie vairuotojai, kurių mašinų bakai yra nestandartinio dydžio. Benzinas ir dyzelinas iš Baltarusijos dažniausiai gabenami „Volkswagen Passat“ automobiliais, kuriuose sumontuoti gerokai didesni nei įprasta bakai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vytas

vytas portretas
tegul kisa pinigus.ka ten gali ismatuot,priveza ir normaliuose bakuose benzo

A.

A. portretas
"Tai nekainuotų daug: vienas įrenginys - apie 20 tūkst. litų" Jo, visai nedaug kai tiek smarkiai tas kainas pasikele laiko..

jo

jo portretas
kai tiek prisiplesia pinigu, kas jiems reiskia keleta tukstanciu.apetitas kyla bevalgant, vis mazai, ir mazai....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių