Degalinių tinklas „Vakoil“ kovą skelbia vairuojančių moterų mėnesiu

Prasidėjusį kalendorinį pavasarį lietuviškas degalinių tinklas „Vakoil“ pasitiko su staigmena vairuojančioms Lietuvos moterims. Dėl šį mėnesį minimos Tarptautinės moters dienos visose „Vakoil“ degalinėse vairuojančios dailiosios lyties atstovės sulauks ypatingo dėmesio ir dovanų, informuojama pranešime spaudai.

„Siekdami maloniai nustebinti Lietuvos moteris, kovą paskelbėme vairuojančių moterų mėnesiu. Visą mėnesį į vieną iš mūsų degalinių užsukusios moterys galės laimėti per 1000 vertingų dovanų – automobilių plovyklos kuponų, kavos arba nuolaidų kortelių“, – sako „Vakoil“ direktorius Povilas Ugianskis.

Pasak P. Ugianskio, kovo 8-ąją, Tarptautinę moters dieną, visų „Vakoil“ degalinėse apsilankiusių moterų laukia ypatingos „Vakoil“ dovanėlės.

P. Ugianskis pažymi, kad kovą į vieną iš aštuonių „Vakoil“ degalinių užsukusių moterų laukia ir kitos malonios staigmenos. Pavyzdžiui, visose degalinėse dirbs operatoriai, kurie padės dailiosios lyties atstovėms įsipilti degalų.

Vienuolika metų lietuviškoje prekybos naftos produktais rinkoje dirbantį „Vakoil“ tinklą sudaro aštuonios degalinės, iš kurių keturios – Kauno mieste, o likusios keturios – Vilniuje, Marijampolėje, Prienų rajone bei Kalvarijos savivaldybėje. Iš aštuonių „Vakoil“ degalinių dvi yra „Via Baltica“ kelyje – Kalvarijos degalinė yra 17 km nuo Kalvarijos sienos, o Armoniškių degalinė – 86 km nuo Kalvarijos sienos.

Lietuviško kapitalo degalinių tinklas „Vakoil“  veiklą pradėjo 2001 m., kai buvo atidaryta pirmoji degalinė.


Šiame straipsnyje: Vakoil

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių