Darbo rinka pasiekė dugną – laikas didinti atlyginimus

Grįžti į straipsnį

daina

daina portretas
kaip ir kasmet visi šaukia, kelkit atlyginimus. Pakelia. Kainos irgi pakyla ir ką mes matome, kad ištikrųjų niekas nepakito. Žmogus lieka tokiame pačiame lygyje arba dar blogiasnėje padėtyje. Geriau kainos nekiltų į tokias olimpines nauštumas, tada ir žmonės lengviau būtų, bet gi verslininkai nori kuo daugiau, o valdžia jiems padeda. Todėl žmonės ir išvažiuoja.

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje  portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje yra priversti gyventi mūsų vaikai (nekvalifikuoti darbininkai) mūsų tėvai pensininkai ir mes (mažiausias pajamas užsidirbantys). Kad gyventi oriai Lietuvoje ... Spalio 14 dieną, aktyviai dalyvaujant rinkimuose į seimą, reikia atsikratyti visų partinių gaujų kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi. (2012 kovas)

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje  portretas
Aktyviai dalyvaujant rinkimuose į seimą reikia atsikratyti Lietuvą naikinančių partinių gaujų: - LSDP; - TS LKD; - “Tvarka ir teisingumas”; - Liberalų ir centro sąjungos; - Liberalų sąjūdžio; - lendančių į seimą svetimšalių “lenkų rinkiminės akcijos”, ruso Uspaskich “Darbo partijos” ir kitų tokių į juos panašių. Vienykimės ir padarykim taip, kad visiems laikams išnyktų šios partinės gaujos - Lietuvos žmonių kankintojai, Lietuvos niekintojai ir naikintojai. Planuokim didžiausiųjų permainų ir pasitvarkymų laikmetį. Suteikim galias doriems Lietuvos patriotams kurti tobulą laimingų žmonių bendruomenę – didingą Lietuvos valstybę.

NA

NA portretas
Nejuokinkit, darbdaviai didino pelnus žmonių mažų atlyginimų sąskaita ir toliau didins, dirbantiesiems tik vienintelis pasirinkimas, arba dirbi už minimumą ( jei norės primes kelias šimtines " juodais"), arba dvesi iš bado, arba išvažiuoji... Manau, kad pati minimaliausia atlyginimo suma, neapmokestinama jokiais mokesčiais jau dabar turėtų būti 1000 lt, pensijos, turint darbo stažą, taip pat nemažesnės nei 1000 lt, o visokie " ekspertai" nemulkinkit žmonių su savo vidurkių skaičiavimais, atseit, genocido nėra, visi gerai gyvena, visi valgo balandėlius ( vieni valgo mėsą o kiti kopūstus, ar ne )

Danutė

Danutė portretas
Bet kokiu atveju,jau reikia atlyginimus didinti.Nes žmonės iš darbo biržos net nesisikubina eiti į darbą,nes sėdėdami namie jie jaučia labai mažą skirtumą.Net nepatogu nuo tų darbuotojų,kurie stengiasi gerai dirbti o atlygis,tartum pasišaipymas iš žmogaus.

123

123 portretas
Kai tik atgavom nepriklausomybe, taip ir krentam i dugna su kiekvienais metais vis giliau ir giliau visose srityse...

to

to portretas
Į dukną krenta tik žiopliai ir nevykėliai...

nieko

nieko portretas
p o to nuo dugno atsispirsim...ir toliau krisim,as jau nieko neturiu ,tai ir neprarasiu,o jai buozes nukentes, smagu

darius

darius portretas
Pagaliau pradeda praregeti ir tie, kurie Lietuvoje sukure vergove, dirbti uz pavalgyma.Nors ir runkeliai kalti, kurie sutikdavo dirbti uz minimuma. Siuo metu jei negauni nors 1500 litu, tai isvis geriau nedirbti, o eiti vogti, o kai pagaus kalejime turesi viska uz aciu, be to dar sportuosi uz aciu ir mokslus baigsi.

rimvis

rimvis portretas
Daina, kainos nekiltu o kristu, jei dauguma kaip apsisike nepirktu ka reikia ir ko nereikia. Nueik i marketus, istisai eiles runkeliu viska sluojanciu.Tiek metu buvo ubagai ir nieko neturejo tai dabar negali atsiesti ir atsigerti, jokio taupymo. Krize jau trys metai o parduotuves uzdirbo 15 proc. daugiau negu pernai, tai parodo, kad tauta tik dejuoja, o yra turtingesne ir daugiau visko perka.Paziurek, beveik kiekvienas jaunas siknius nesioja brangu ir nauja telefona, nes senesni tureti geda, vos ne kiekvienam name stovi plazma, net procentaliai daugiau negu pas vokiecius, benzinas brangus, bet daugelis subiniu neatplesia nuo masinu ir nelipa i viesaji transporta. Vaziuoji autobusu, o ten tik pensininkai ,studentai, nei vieno viduriniosios klases atstovo, o bliauna kaip oziai kad viskas brangu. Nepirkite kaip durniai, apseikite su senais baldais, televizoriais, maziau eskite ir pamatysite kaip kainos kris.Pripuole buve ubagai prie gerybiu, tai griebia viska negalvodami.

rimviui

rimviui portretas
nenusisnekek. studentai turi nauja telefona kuri jiems tevai perka su sutartim tiksliau ima uz viena lita bet dvieju metu sutartis, plazmos irgi nepasvisus taip zmoniu marketuose daug bet kada idomumo deliai paziurek i krepselio turini matysi ka istikruju zmones perka subiniu neatplesia nes su masina pigiau nei viesuoju transportu tuo labiau jei reikia persedimo o kuras pas daugeli vistiek kontrabandinis.

Galerijos

Daugiau straipsnių