Darbdaviai labiausiai geidžia mokslus užsienyje baigusių darbuotojų?

Grįžti į straipsnį

r

r portretas
Idomu ar taip geidziamiems darbuotojams, kurie uzsienyje baige mokslus ir stengesi del ivertinimu,patirties igavimo sovo profesineje srtiti, darbdaviai pasiruose moketi daugiau nei minimuma......

ina

ina portretas
ir is kur tas naivumas, kad uzsienyje baiges mokslus yra geresnis, turintis nauju ideju. As matau tik viena privaluma - tobulas usienio kalbos ivaldymas ir viskas. O nauju ideju turi beveik kiekvienas lietuvaitis, kuris tik yra pragyvenes keleta meteliu svetomoje salyje.

boo

boo portretas
darbdaviai labiausiai geidzia kad darbuotojas varytu 14h per para ir atlyginimo neimtu , geriausia butu jei dirbtu uz kasni duonos

Trudavykams

Trudavykams  portretas
Nesuprantų kvailių komentarų, Lietuvoje jau seniai nebalvonams mokamas vidutinis ir daugiau atlyginimas.

4-am

4-am portretas
Vidutinis atlyginimas Lietuvoje 2100lt. Sumokejus uz buta, telefona, interneta, draudima, kitus mokescius lieka apie 1100lt. Atmetus kelionei automobiliu i darba 300lt lieka 800lt. Kukliai papietauti kavineje per pietu pertrauka reikia dar 200lt. menesiui. Lieka 600lt. Tai pinigai maistui, apsirengimui, laisvalaikiui ir pasitaupyti nenumatytoms islaidoms. Praktiskai nieko. Taigi tavo tas vidutinis atlyginimas š... vertas. Jeigu turesi islaikyti zmona su mazameciu vaiku, automobilis taps prabanga, gyvensi pusbadziu ir apie geresnius drabuzius ar laisvalaiki galesi pamirsti.

Burbulys

Burbulys portretas
Tai kokios būtent srities specialistus siūlo ponia vadovė ??? Medikus, inžinierius, biotechnologus ? Ar tokius, kur užjūryje mokėsi viską apie nieką. Tokių mums ačiū nereikia.

hgf uyt

hgf uyt portretas
kai prikepe daug vietiniu vadibininku, tai anie jau nebetinka ? reik kad butu kokia verslo profke uzsieny baiges ?

delfis

delfis portretas
eiline butkewicz propaganda

Galerijos

Daugiau straipsnių