Dar trys bankai susidomėjo galimybe dalyvauti pertvarkant Ūkio banką

Grįžti į straipsnį

Jurgis

Jurgis portretas
Kaip gerai kai gauni "paruoštą maistą".

Greitai

Greitai portretas
Sugalvojo, uzdare privatu UB ir jau jo turta dalinsis trise.

nesuprantu

nesuprantu portretas
nesuprantu, kaip galima atimineti kitu turta?

www

www portretas
kascia per nauji bankininku /cirkai/ su savo /juridiniais/ isvedziojimais kai akivaizdziai matosi plesikavimas dideliu mastu ir nera cia ko malti liezuviu ir laikyti zmones kvailiais naudojant buhalterinius terminus zmonems kvailinti.Vienu zodziu diplomuoti vagys ir plesikai ir rina isvien su visa/mafija/ uztat nieko nebijo nes dalinasi ne kitaip....

SAKALAI SUKIOJASI

SAKALAI SUKIOJASI portretas
SAKALAI SUKIOJASI APLINK SUZEISTA LIUTA. LAIKYKIS VLADIMIRAI!

Litas

Litas portretas
Kai paskaitai komentarus pradedi galvoti ar beverta gelbėti kitiems bankams Ūkio banką, tegul tokie praranda visus pinigus, galės ir toliau melstis Romanovams ir panašiems.

Pikta

Pikta portretas
Skandinavisku banku filialu tai Lietuvos bankas nedristu uzdaryti. O cia paeme ir uzdare. Kaip sake, "nes visuomeneje susidare neigiama nuomone apie si banka". Jei jau nuomonemis vadovautis, tai zinau viena valdiska istaiga apie kuria zmoniu nuomone visai nekokia.

Mare

Mare portretas
O, jei pasirodys, kad per greit sustabdėt ŪB veiklą, kiek kainuos lietuvaičiams? Jau ir dabar dėl to l.daug įmonių atsidūrė nežinomybėje, jos mokėjo mokesčius, dirbo žmonės. Galvokit, ką darot, negalima kenkti Lietuvai, jau per daug pridergėt nuo pat pradžių, kam tarnaujat, kam jūs išrinkti? Ar galima tokioj mažoj šaly viską monopolizuoti?

zmogus

zmogus portretas
Sekantis objektas pertvarkyti. Urmo baze.NUOMOS DYDIS naikina visa smulku versla.Priliginciau genocidui.

Miledi

Miledi portretas
Nuverte banka, kuriame buvo pigiausios paslaugos...:(

Tiesiai šviesiai

Tiesiai šviesiai portretas
Trijų klasių ekonomistai dažnai apsireiškia komentaruose ir pastoviai, kur prorusiškas verslas. Juos pačius mausto kol pinigus praranda o tie vis tiek patenkinti, ir dar Lietuvos bankas kaltas kad buki...

Galerijos

Daugiau straipsnių