Dalia Grybauskaitė: esame išradėjų tauta

Grįžti į straipsnį

kubiliaus draugas

kubiliaus draugas portretas
jo panele prezidente lietuva isradeju tauta nes kaip mirsti is bado ten isgalvot visokiu isgyvenimo budu o kaip pagalvoji kad pabrango sildymas ir karstas vanduo,o rudeni brangs dar ir dujos su elektra tenka galvot kaip cia pasistatyt piratine atomine elektrine tik gaila kad seimunai aptike ja apmokestins bet nieko isradeju tauta isras dar ka gal koki litu spauzdinimo aparata

Kęstas

Kęstas portretas
Vokiečiai vysto vandenilio energetiką. Vėjo ir saulės energija kaupiama vandenilio pavidalu bei panaudojama, kai trūksta saulės ir vėjo. Neiššvaistykime ribotus mūsų resursus atominei elektrinei, kuri yra nesuderinama su vėjo ir saulės energijos gamyba, nes yra pernelyg lėta, kad duoti daugiau energijos, kai nepakanka atsinaujinačių šaltinių.

of

of portretas
Išradome būdą, kaip išgyventi europoje su 200eurų per mėn. Pavydi visas pasaulis.

KAUNIETIS

KAUNIETIS portretas
Tai žinoma, mokame išgyventi ant skurdo ribos ir nestreikuoti.

Safyras

Safyras portretas
Išradom Lietuvoje,kad senukai gali laikytis dietos visus metus, tai galima pencijas sumažinti dar labiau, kainas pakelti dar daugiau ir užsidengus akis, papirkus žiniasklaidą galima vaidinti, kad mes labai išradingi ir protingi ir dar drąsūs, leisdami mokesčių pinigus projektams, kurie net vaikams neįdomūs.Bet už tai politikų ir gobšių darbdavių žmonoms, meilužėms, vaikams ir anūkams užteks iki gyvenimo pabaigos. Gal pagaliukais pradėkite skaičiuoti savo "nuopelnus", iki 10 užteks.

malpa

malpa portretas
dalbajobu tauta

Galerijos

Daugiau straipsnių