„Daktariškos“ dešros 80-metis: dingo jautiena, sumažėjo kiaulienos, atsirado 6 maisto priedai

Grįžti į straipsnį

skaitytojas

skaitytojas portretas
is tarybiniu laiku liko tik prisiminimai,buvo tokie gaminiai kaip pavyzdziui desra Maikopo, Zveju,Grudetoji,Zemaiciu ir eile kitu,o siandiena prigaminta simtai pavadinimu, o skonis visu vienodas,tik nuodu proporcija skyriasi,todel siandiena ir mirtingumas toks didelis Lietuvoje.gamintojams yra vienas tikslas ,kuo daugiau prigaminti slamsto,nes ant pakuociu prirasyta mikroskopinio didzio informacija apie gamini ,kad zmogus negaletu perskaityti oatatinkamos tarnybos nesiima priemoniu ,kad istaisyti esama padeti.

RM

RM portretas
Kažkas vis nepamiršta to sovietmečio, ir dar mat lygina kažkokią daktarišką dešrą.Yra dešrų ir be daktariškų, kokybiškų, skanių už atitinkamą kainą, bet matomai parūpo kažkokia tai daktariška ir papigiai.Ar čia po rinkimų tokie straipsniai, padleckiniams pamaloninti?

kaimietis

 kaimietis portretas
Tarybinės dešros geriausios, o dabar nebent pats pasigaminsi, išsirukinsi.

MAMA

MAMA   portretas
Aciu, kad paraset tiesa. Neskani ta desra, ragavom is keliu gamintoju ta gamini. Sovietmeciu ji buvo skaniausia, ir dar panasi su lasinukais "MEGEJU" desra. O dabar visos neskanios, jauciasi daug priedu., negyvas skonis. NEPIRKSIM ! Dekojam uz gera informacija.Geda lietuviams, desru gamintojams, ismoko is kapitalistu zmones nuodyti.

EE

EE portretas
Po velniu visa mesos produkcija. Sudas ant sudo.

www

www portretas
taip ir turi buti juk pereimas is komunizmo i kapitalizma reikalauja bandymu kas sekmingai daroma kaip kitaip prisidursi milijonus briuselis juk isjuoks geras mokinys privalo aplenkti mokytoja ar ne taip?......Skanios /Daktariskos/ so papildais......

Galerijos

Daugiau straipsnių