D. Grybauskaitė: Rusijos sunkumai kelia grėsmę ir Lietuvai

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė sako, kad ekonominiai sunkumai, kuriuos patiria Rusija, kelia papildomą grėsmę ir Lietuvai. Tai ji teigė Pasaulio ekonomikos forume Davose, paklausta televizijos CNN, ar Lietuva yra susirūpinusi dėl savo vis dar svarbios prekybos partnerės – Rusijos elgesio, kai ji tokia ekonomiškai pažeidžiama.

„Be abejonės, krentančios naftos kainos daro didelę žalą mūsų kaimynei. Pasistatę Suskystintųjų dujų terminalą ir elektros jungtis su Švedija ir Lenkija, nebesame tokie priklausomi nuo Rusijos energijos. Kalbant apie alkaną ir suerzintą kaimyną, taip, tai kelia papildomą pavojų prie ir šiaip nenuspėjamo jo elgesio“, – tikina D. Grybauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sia tautos isgama Grybauskaite,

Sia tautos isgama Grybauskaite, portretas
gasdina ne Rusijos kazkokie butaforiniai sunkumai,o tai,kad Rusijos Duma turi priimti,kai kuriuos istatymus,kuriuos padave svarstyti Kremlius,kurie ir pablogins ekonomine vakaru padeti.Veiksmas lygus atoveiksmiui.Saunuoliai rusai,nenusileidzia setoniskajai amerikai!Dievas su Rusija!Laimes Rusija sia kova pries vakarus,reiskia laimes ir lietuviu tauta!

Padėtis Putino Rusijoje darosi grėsminga

Padėtis Putino Rusijoje darosi grėsminga  portretas
Putinas su savo vagių-milijardierių šutve prichvatizavo Rusiją. Rusams liko dvi išeitys: arba kelti revoliuciją ir nuversti valdančią šutvę, arba siūdintis ubagų terbas ir prašyti ES išmaldos. Lietuvai abu variantai nepriimtini ir gana pavojingi.

lietuvis

lietuvis portretas
sunkumai rusijoje mums nieko gero nezada. tik musu daliai dziaugsmas.............
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių